Hocam A9+ 4/64 aldık. GFX tool nedir, ne işe yarar bilgi verebilir misin? Veya kurmamızı önerir misiniz?
Düşük grafiklerde 60 FPS, yüksek grafiklerde 50 FPS rahat alırsınız. Daha yüksek FPS değerleri istiyorsanız GFX Tool o zaman kurulabilir.
Hocam A9+ 4/64 aldık. GFX tool nedir, ne işe yarar bilgi verebilir misin? Veya kurmamızı önerir misiniz?
Ban yemezsin büyük ihtimalle. Ama sorumluluk almak istemediğim için kesin diyemem. Sabit 60 fps alacağını düşünmüyorum. Belki 50 fps olabilir. Çünkü sizinki 4gb olduğu için ram yetmez.Anladım hocam eve gidince deneyeceğim yine de takılmamam için elinizde bir kurulum videosu var mı? Ve bildiğim kadarıyla A9+ 4/64 40FPS sabit bu rahatlıkla 60'a çıkar değil mi? Bir de ban yeme gibi bir durum olmaz değil mi?
Arkada ister istemez sekme açık kalacak. Geliştirici seçeneklerinde arka plan uygulamalarını kapa veya sayı olarak sınırla diye seçenek var ama kim uğraşacak. Bu arada pubg'de gerçekten 4 ile 8gb farkı yok mu?@Leviodas GFX'ten ban yiyen görmedim şimdiye kadar. Aynı işlemcoyle 60 FPS destekleyen cihazlar görmüştüm ama onlar telefondu. Fark edeceğini düşünmüyorum. FPS kilidi açıldığında 60 FPS verecektir ama stabilliği konusunda net konuşamam.
@HunteX PUBG'nin RAM kullanımı çok düşük. Sorun çıkartmayacaktır. 4 GB bir cihazla (A6+) 40 FPS civarlarından alıyordum mesela.
Perf z’den RAM durumuna bakabiliyoruz. Ah keşke YouTube’de perf z açık olan A9 plus 4gb YouTube videosu olsa. Lanet olsun bilmeyen insanlar.@HunteX açıkçası işlemci harici pek fark olmuyor. Zaten FPS limiti var ve sıcaklıklar malum yükseliyor. Buradaki en önemsiz değişken bence fazlalık RAM. Tabii işlem durumuna göre RAM dolarsa droplar kaçınılmaz oluyor.
@HunteX ben de merak ettim. Bulursanız paylaşırsınız.