Bruhistan

Başarılı
Merhaba, artık 45 FPS oynamaktan sıkıldım. Ya arkadaş 2020'de çıkan Redmi Note 8 Pro 60 FPS verirken Redmi Note 13 45 FPS veriyor :D. Bazı kaynaklarda 3.9 güncellemesi ile Süper akıcı modu gelip 60 FPS olacak diyorlardı ama o da yalan oldu :D. GFX tool mu kursam diye aklımdan geçirdim ama biraz tereddüt ettim. (Çoğu cihazlar garanti dışı kalma ısınma sorunu şarjı hızlı bitirme ban yeme vs.) 45 FPS kilidini nasıl kaldırabilirim? Artık 60 FPS oynamak istiyorum abi yeter artık gına getirdiler valla ya :D.

GFX tool gibi FPS artırıcı uygulamalar ban sebebi olabiliyor. Açıkçası 60 FPS oynamak istiyorsanız yeni telefon şart gibi :D o telefona 60 FPS'i vermedilerse vermezler gibi. Tencent'e kalmış bir durum.
1-2 günlük heves için yeni telefon almaya gerek duymuyorum hocam ama artık hem sinirim bozuldu. Daha beta sürümü çıktıklarında işte "SüPeR aKıCı" getireceğiz diye boş vaatler sundu ben de salak kafamla "Eh bekleyelim o zaman" dedim. Sonuç hüsran. :D GFX tool'dan başka FPS arttırıcı yok mu hocam telefonu bataryasını sömürmeyen ısındırtmayan. Ban falan önemli değil. En kötü guest'te oynarım ya da yeni hesap açarım.

Config yap, ben de 30FPS oynuyorum 60 oynamak için Config yapmıştım. İşe yarıyor. Rozzy 120FPS Config yaz YouTube'da vardı. Ekranım 60 olduğu için 60 alıyorum ben maksimum. Sizin ekran kaç Hz ise onu alırsınız.

Merhaba, oyunda tarama sistemi olduğu için ban yeme ihtimaliniz yüksek. Eğer hesabınız iyi bir seviyedeyse bunun bilincinde olun.

Config yap, ben de 30FPS oynuyorum 60 oynamak için Config yapmıştım. İşe yarıyor. Rozzy 120FPS Config yaz YouTube'da vardı. Ekranım 60 olduğu için 60 alıyorum ben maksimum. Sizin ekran kaç Hz ise onu alırsınız.
Benim ekran 120 Hz çoğu oyunlarda 60 veriyor ama PUBG'de 45 veriyor. Acaba işlemciden mı kaynaklı? Bu arada Config telefonun bataryasına zarar vermez ısınma yapmaz değil mi? Birde bazı kişilerde bunun işe yaramadığını söylemişler.

Merhaba, oyunda tarama sistemi olduğu için ban yeme ihtimaliniz yüksek. Eğer hesabınız iyi bir seviyedeyse bunun bilincinde olun.
Hesabım çok iyi değil hocam.

Custom ROM bu durumu çözer garanti yoksa veya az kaldıysa kur.
Telefonu alalı 10 ay oldu çok gerek olmadıkça kurmayı düşünmüyorum.

Gfx Tool ban sebebi.
Yukarıdaki kullanıcının dediği gibi bir ROM yüklerseniz çok daha iyi olur.
Peki GFX tool'dan başka yöntem var mıdır?

Benim ekran 120 Hz çoğu oyunlarda 60 veriyor ama PUBG'de 45 veriyor. Acaba işlemciden mı kaynaklı? Bu arada Config telefonun bataryasına zarar vermez ısınma yapmaz değil mi? Bir de bazı kişilerde bunun işe yaramadığını söylemişler.

Hesabım çok iyi değil hocam.

Telefonu alalı 10 ay oldu çok gerek olmadıkça kurmayı düşünmüyorum.

Bence gerekli miu yazılımı ağır anlamıyorsun kurduğunda vay anam diyebilirsin.