Peki Custom ROM'un ne gibi avantajları/dezavantajları var hocam? Bir de nasıl kurulur? Telefonun brick olma IMEI gitme ihtimali var mı?

Avantajlar hızlı özgürlük güç sende dezavantajları stock ROM'da olmayan hatalar olabilir çünkü ROM'u geliştirenler 2 kişi oluyor güncelleme ala ala düzeliyor sertifika olmayabilir l L3 l1 sertifikaları da olmayabiliyor L3 l1 Netflix Amazon film izleme gibi platformlarda 480p üstü yok NOT her ROM'da olmayabilir olsa da L1 olur sensörler nadirde olsa çalışmayabilir nadir durum
Xiaomi değişik IMEI gidebiliyor gitmeyebiliyor genelde yurtdışılarda gördüm brick adımları izlersen bir şey olmaz daha avatajları vardır şu anlık aklıma bu kadar geldi.

Benim ekran 120 Hz çoğu oyunlarda 60 veriyor ama PUBG'de 45 veriyor. Acaba işlemciden mı kaynaklı? Bu arada Config telefonun bataryasına zarar vermez ısınma yapmaz değil mi? Bir de bazı kişilerde bunun işe yaramadığını söylemişler.

Hesabım çok iyi değil hocam.

Telefonu alalı 10 ay oldu çok gerek olmadıkça kurmayı düşünmüyorum.

Peki GFX Tool'dan başka yöntem var mıdır?

120FPS oynarsın yaparsan ama cihaz haliyle ısınıyor. Güncelleme gelmiş, az önce tekrar Config yaptım şimdi 2 maç oynayacağım.

Merhaba, artık 45 FPS oynamaktan sıkıldım. Ya arkadaş 2020'de çıkan Redmi Note 8 Pro 60 FPS verirken Redmi Note 13 45 FPS veriyor :D. Bazı kaynaklarda 3.9 güncellemesi ile Süper akıcı modu gelip 60 FPS olacak diyorlardı ama o da yalan oldu :D. GFX tool mu kursam diye aklımdan geçirdim ama biraz tereddüt ettim. (Çoğu cihazlar garanti dışı kalma ısınma sorunu şarjı hızlı bitirme ban yeme vs.) 45 FPS kilidini nasıl kaldırabilirim? Artık 60 FPS oynamak istiyorum abi yeter artık gına getirdiler valla ya :D.
Hocam gameturbo varsa eğer cihazınızda öyle FPS arttırabilirsiniz. Yada GFX Tool diye ama ban yeme riskiniz olabilir.

120FPS oynarsın yaparsan ama cihaz haliyle ısınıyor. Güncelleme gelmiş, az önce tekrar Config yaptım şimdi 2 maç oynayacağım.
Sadece 60 FPS oynamayı düşünüyorum hocam. Bir de config ile gfx tool'da batarya'ya zarar vermez değil mi?

Hocam gameturbo varsa eğer cihazınızda öyle FPS arttırabilirsiniz. Yada GFX Tool diye ama ban yeme riskiniz olabilir.
Maalesef o da işe yaramıyor. 😀