Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,
Ahşap için, kendinden adaptörlü, 54 mm punch veya yaprak matkap ucu ve 54 mm, gri, masa kablo kapağı arıyorum. 60 Mm'ye kadar çıkabilir. Yardımcı olur musunuz?

IMG_0206.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ahşap için, kendinden adaptörlü, 54 mm punch veya yaprak matkap ucu ve 54 mm, gri, masa kablo kapağı arıyorum. 60 Mm'ye kadar çıkabilir. Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 13247

Bir kerelik kullanıcaksan ucuz olanlardan al ama ömürlük bir şey istiyorsan tekli Bosch alabilirsin.

Daha uygun bulursan onu al bir de atmış olduğun gfb marka metal delmek için.
Ahşap için kullanılmaz mı? Yorumlarda biri ahşap için aldım, gayet memnunum yazmış. Bir de sizin paylaştığınız ürünün adaptörü yok, yani matkaba o halde takılamaz.

@RoaringLion sonuçta ahşapı da deler. Dediğiniz gibi adaptörü de olması lazım. Bir de bunları alırken net ölçüye göre almak lazım.
Ölçüde sıkıntı yok. Tek kıstas, panç ile aynı ölçüde bir kapak bulmak. Yani örneğin, masayı 54 mm panç ile delip 54 mm kapak bulamazsam bi anlamı kalmaz. Kapağı olmasına da gerek yok, resimdeki gibi deliğin etrafını saracak bilezik türünde bir kapak da olur. Hatta daha iyi olur. Ben esas kapak bulamadım.

Son düzenleme: