Ben kedi maması dışında o tarz şeyler yediremedim hiç. 😅 şimdiye kadar hep somonlu yedi, tavuklu/kırmızı etli mama hiç denemedim. Sever mi emin değilim.

Bizimki fazla meraklı olduğu için elimdekini koklamadan bana rahat vermiyor. Mecburen parmağıma bir miktar koyup koklatıyorum. Yoksa miyav miyav durmuyor bizim hanımefendi.

N&D ve ProPlan hakkında düşünceleriniz nedir peki hocam?
N&D güzel, proplanı sadece kedi alerjisi olan ailelere liveclear serisi ile tavsiye ediyorum. Ama öyle proplan almazsanız şu olur, n&d alın şöyle iyidir diyemem, ufak farklar var aralarında. Yaşa göre de değişiyor, 7 yaş üstü kedide N&D science plan mature adult baya güzeldir mesela, orta yaş sağlıklı karma genetikli (tekir, sokak kedisi) o ayardaki mamalarda çok tercihim yok. Canım ciğerim denen, kronik karaciğer hastalığına yatkın olan kedilerde hills mature adult daha iyi gider. Kediye göre değişiyor diyebilirim ancak. Güvendiğiniz, tanıdığınız bir veteriner hekime sormanız çok daha iyi olur, ama genel geçer hekimlere gidiyorsanız tavsiyelerimi uygulamanızı öneririrm.