Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Mart 2024
Devleti için her kararı almaya hazır bir lider, alman ekolünden etkilendiğini varsayabiliriz, bu yüzden oldukça disiplinli. Savaş sonrası Rusya çok fazla yaptırıma maruz kaldı. Fakat o tıpkı ülkemizde olduğu gibi, kendi üretimini artırma kararları aldı ve ülke kendi parasını kendi içerisinde çevirerek olumlu etkilendi. Bunun sonucunda halk savaşa rağmen barış içinde kaldı.
Aslında aldığı kararlara hep kafasında dizdiği öncelikler nedeniyle zorunda kalmıştır. Bence ülkesi için iyi biridir, çünkü geriye kalan tüm kötü kararlar kendi sorumluluğundadır.
Devletin çıkarları olur, ve bu adam ordudaydı. Orduda ölmeye hazır olan adamlar olur. Bir adamın kötü kararları bir devleti yüceltecekse; o adam seve seve kötü olur.
Aslında aldığı kararlara hep kafasında dizdiği öncelikler nedeniyle zorunda kalmıştır. Bence ülkesi için iyi biridir, çünkü geriye kalan tüm kötü kararlar kendi sorumluluğundadır.
Devletin çıkarları olur, ve bu adam ordudaydı. Orduda ölmeye hazır olan adamlar olur. Bir adamın kötü kararları bir devleti yüceltecekse; o adam seve seve kötü olur.
Thanos
Üstün
Türkiye'den farkı yok, şu konuda yok onların da liderleri kısıtlayıcı, bizimki de. Savaş bütçesi olaylarını işin içine katmazsak, Rusya' nın da bizden pek bir farkı yok.Fikrinizi merak ettim. Sizce nasıl bir lider? Nedenini de yazarsanız iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Diktatör herif.
Hristiyan Türkiye desek yalan olmaz. Devleti iyi ayakta tutuyor ama Rus halkı için kötü olduğunu düşünüyorum. Ama cesur bir lider bence. Avrupadan bu kadar yaptırıma rağmen hiçbir meselede geri adım atmadı aksine devlet kendisi üretiyor kendisi tüketiyor. Türkiye'nin en eksik olduğu konu. Dışa bağımlı olduğumuz için Avrupa en ufak ambargo uyguladığı zaman hemen r yapmak zorunda kalıyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-