25457
Uzman
İlk defa direksiyon seti aldım, ETS 2 girdim ama direksiyonla benim direksiyonum uyuşmuyor, pedalları kullanamıyorum. Hiç ayar yapmadım, ne yapmalıyım? @AdvocateD
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ets nin kendi kontrolcü sihirbazındaki yönergeleri takip edin. PXN'in uygulamasında pedallar gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa o sihirbazda pedalları tanıtın ve ters yazan yeri normale çevirin.İlk defa direksiyon seti aldım, ETS 2 girdim ama direksiyonla benim direksiyonum uyuşmuyor, pedalları kullanamıyorum. Hiç ayar yapmadım, ne yapmalıyım? @AdvocateD
Hocam ETS'nin kendi kontrolcü sihirbazındaki yönergeleri takip edin. PXN'in uygulamasında pedallar gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa o sihirbazda pedalları tanıtın ve ters yazan yeri normale çevirin.
Direksiyon hassasiyeti ayarını 0.50 yapın altındaki ayarı sıfıra çekin.
Şu an dışardayım akşam ayarların fotoğrafını çekip atarım
Sallar hocam oyuncak değil bunlarPedalları falan ayarladım fakat masayı aşırı sallıyor, Force feedback ayarını kıstım.
Pedalları falan ayarladım fakat masayı aşırı sallıyor, Force feedback ayarını kıstım.
Ethem hep geç kalıyorsunBu setler daha çok SIM racing için olduğu için Force feedback çok oluyor. ETS için çok önemli değil kısabilirsinziz. Emin olmamakla beraber pxn kendi uygulamasında hazır ayarlar olması lazım. Oradan ayarlamayı unutmayın.
Ethem hep geç kalıyorsunarkadaş çözmüştü o sorunu. Masa aparatını alacaktı en son. Alıp taktı şu an oyundan çıkamıyor herhalde geri bildirim yapmadı henüz
![]()
Ethem hep geç kalıyorsunarkadaş çözmüştü o sorunu. Masa aparatını alacaktı en son. Alıp taktı şu an oyundan çıkamıyor herhalde geri bildirim yapmadı henüz
![]()