25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
İlk defa direksiyon seti aldım, ETS 2 girdim ama direksiyonla benim direksiyonum uyuşmuyor, pedalları kullanamıyorum. Hiç ayar yapmadım, ne yapmalıyım? @AdvocateD

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa direksiyon seti aldım, ETS 2 girdim ama direksiyonla benim direksiyonum uyuşmuyor, pedalları kullanamıyorum. Hiç ayar yapmadım, ne yapmalıyım? @AdvocateD
Hocam ets nin kendi kontrolcü sihirbazındaki yönergeleri takip edin. PXN'in uygulamasında pedallar gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa o sihirbazda pedalları tanıtın ve ters yazan yeri normale çevirin.
Direksiyon hassasiyeti ayarını 0.50 yapın altındaki ayarı sıfıra çekin.
Şuan dışardayım akşam ayarların fotosunu çekip atarım

Hocam ETS'nin kendi kontrolcü sihirbazındaki yönergeleri takip edin. PXN'in uygulamasında pedallar gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa o sihirbazda pedalları tanıtın ve ters yazan yeri normale çevirin.
Direksiyon hassasiyeti ayarını 0.50 yapın altındaki ayarı sıfıra çekin.
Şu an dışardayım akşam ayarların fotoğrafını çekip atarım

Pedalları falan ayarladım fakat masayı aşırı sallıyor, Force feedback ayarını kıstım.

Son düzenleme:
O zaman asıl şimdi hayırlı olsun 😄 evet Moza R3'e göre bir diğer avantajı motorun uzun kullanımda dahi ısınmaması. Masa aparatını bağlayıp Force feedback açtıktan sonra daha çok zevk alacaksınız.

Direct Drive'ın en kötü özelliği de bir kere kullandıktan sonra artık başka model kullanmak istemeyecek olmanız 😂

ETS V12.webp

Discordlarında V12 Lite için bu ayarları önerilen ayarlar olarak koymuşlar bir deneyin hocam. VD4 için de geçerlidir.

VD serileri için ETS ayarları

Son düzenleme:
Pedalları falan ayarladım fakat masayı aşırı sallıyor, Force feedback ayarını kıstım.

Bu setler daha çok SIM racing için olduğu için Force feedback çok oluyor. ETS için çok önemli değil kısabilirsinziz. Emin olmamakla beraber pxn kendi uygulamasında hazır ayarlar olması lazım. Oradan ayarlamayı unutmayın.

Bu setler daha çok SIM racing için olduğu için Force feedback çok oluyor. ETS için çok önemli değil kısabilirsinziz. Emin olmamakla beraber pxn kendi uygulamasında hazır ayarlar olması lazım. Oradan ayarlamayı unutmayın.
Ethem hep geç kalıyorsun 😄 arkadaş çözmüştü o sorunu. Masa aparatını alacaktı en son. Alıp taktı şuan oyundan çıkamıyor heralde geri bildirim yapmadı henüz :D