Hocam frenin sert olması gerektiğini tekrar edeyim. Yine o linkini attığım gres yağını kullanabilirsiniz bir tık daha yumuşayacaktır.
VD4'ü yalnızca ETS oynamak için almış olamazsınız heralde

Sadece ETS için V10 Pro bile yeter de artardı bile. ETS için benim rehberde önerilen ayarlarımı deneyebilirsiniz. ETS'yi modlamadan pek bir şeye de benzemiyor.
İlk sayfadaki rehberimdeki ayarları deneyebilirsiniz. Bir de Fizik modu kullanmanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar PXN'in yeni setlerini alan arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan. Herkesin sorusuna yetişemeyeceğim için V10 Pro/Ultra ile VD4-VD6'ların kurulumu için gerekli videoları, yazılımı vs. buradan paylaşacağım. Öncelikle VD4 ve VD6 için masa aparatı ve set kurulumu. V10 Pro/Ultra...
www.technopat.net
Zeemods'un direksiyonlar için fizik modu.
Enhance your American Truck Simulator experience with our Physics Mod—designed to bring real-world truck dynamics to the game.
www.zeemods.com
Yolda bazı yerlere çukur koyan bu modu kullanmanızı tavsiye ederim. Kağıt üzerinde gidiyormuş hissini alıyor arada direksiyon tepki vermiş oluyor.
Benim önerdiğim farklı oyunlar da şunlar. Bunlara ek Assetto Corsa Comptezione de şuan indirimle 1.90 dolar. Onu da alabilirsiniz.
Evet forumda hatrı sayılır bir direksiyon seti sahibi kitlesi oluştu. Ancak kimi arkadaşlar ne oynayacağını bilmiyor ya da direksiyonla oynayabileceği oyunları sadece ETS ve Assetto Corsa'dan ibaret sanıyor. Bu konuda şuan piyasada olan ve benim de deneyimlediğim yarış oyunları ve gerçekçiliği...
www.technopat.net