Hocam, vites hall effect'li olunca ne oluyor? Aman aman bir fark var mı? Eğer varsa Gamin Gen'den PXN hall effectli vites ve el freni alabilirim. Simtur ile aralarında çok fark yok çünkü.

Pazaramaya bakabilirsin. Orada plus üyelik açarsan 200 TL indirim veriyor.

@AdvocateD Simtur vites + el freni yerine bu Pxn hall effect'li vites ve el freni alınır mı? Hocam, bu arada sipariş ettim Vd4. Teşşekkür ederim. Son olarak vites ve el freni kaldı.

Hangisini alayım sizce hocam?
Hocam Hall effect olunca en basitinden daha uzun ömürlü oluyor. Gamepadlerdeki gibi. Hall effectli olmayanlar sürtünmeden dolayı bir süre sonra cortluyor 😄

Yalnız SF U alacaksanız onun masa bağlantı aparatı yok.
Haricen bunu da almanız gerekiyor.
En iyisi vites olarak simtur, el freni olarak PXN alayım olur mu? Diğer türlü parasız kalacağız. 😆

Hocam, öneriniz var mı vitesi buradan al el frenini buradan al gibi. Fiyat/Performans bir şey arıyorum. Hall effectli vitesi simturdan, el frenini Pxn olarak alsam olur mu?

En iyisi vites olarak simtur, el freni olarak PXN alayım olur mu? Diğer türlü parasız kalacağız. 😆

Hocam, öneriniz var mı vitesi buradan al el frenini buradan al gibi. Fiyat/Performans bir şey arıyorum. Hall effectli vitesi simturdan, el frenini Pxn olarak alsam olur mu?
Olur hocam. PXN'in el freni de dayanıklı. Simtur da diğer viteslere göre daha dayanıklı benim gördüğüm kadarıyla. El frenini Gelbura ya da Gaming.gen'den alabilirsiniz.

Olur hocam. PXN'in el freni de dayanıklı. Simtur da diğer viteslere göre daha dayanıklı benim gördüğüm kadarıyla. El frenini Gelbura ya da Gaming.gen'den alabilirsiniz.
Hocam, Simturun el freni daha iyiyse onu alırım sıkıntı yok benim açımdan. Bu arada PXN'in el freni için ekstra masa aparatı gerekiyor mu?

Hocam, Simturun el freni daha iyiyse onu alırım sıkıntı yok benim açımdan. Bu arada PXN'in el freni için ekstra masa aparatı gerekiyor mu?
Evet hocam. Onları masaya bağlamak pahalıya geliyor. Standı olan için iyi.

Simtur'un şu bundle'ı alıp geçin bence.

Evet hocam. Onları masaya bağlamak pahalıya geliyor. Standı olan için iyi.

Simtur'un şu bundle'ı alıp geçin bence.
Hocam vitesi hall efectli alıp freni ayrı almayı planlıyorum Simtur için. Bu arada siz hangisini kullanıyorsunuz?

Hocam vitesi hall efectli alıp freni ayrı almayı planlıyorum Simtur için. Bu arada siz hangisini kullanıyorsunuz?
Ben vites filan kullanmıyorum hocam :D Yıllarca manuel vites araba kullandık oyunda da onun ameleliğini çekemem. Zaten Simracing'de vites bir işe yaramıyor yalnızca vakit kaybettirir.

VD6'nın drift performansını soran arkadaşlar için tombul arkadaş video paylaşmış. Benim yazılarımı okuyor heralde :D

Son düzenleme:
Ben vites filan kullanmıyorum hocam :D Yıllarca manuel vites araba kullandık oyunda da onun ameleliğini çekemem. Zaten Simracing'de vites bir işe yaramıyor yalnızca vakit kaybettirir.

VD6'nın drift performansını soran arkadaşlar için tombul arkadaş video paylaşmış. Benim yazılarımı okuyor heralde :D

Hocam, ben sizin yorumunuza daha çok güveniyorum açıkcası. Sizce Vd4 mü Vd6 mı?

Bu konuda burada kapansın bence.