Detaylar
Kim cevapladı?Dosya zip, içinde torrent dosyası gözükmüyor.Dosya Torrent dosyası değil mi ya da ZIP'in icindemi Torrent dosyasi.
Hocam hallettim indirdim. Ne yapacağım şimdi?
Hocam ben ne dedim ki.
Bağlantıda satışı olmayan bir oyunu torrent olarak indirmeyi göstermiştim. Magnet bağlantı kısmı da böyle yapılıyor. Torrent'den indirdiği dosyalar genelde ZIP ile sıkıştırılmış oluyor. Bunları Nanazip ile klasöre çıkarıp kullanabilirsiniz. Bahsettiğim oyunu indirip deneyin. Mantığı basit aslında, biz bunları 2010 öncesi korsan CD satılan dönemlerde de çok fazla yaptık. Gerçi torrent değildi, ama ZIP vb. çıkarma da o dönemler vardı.
Magnet yazan bağlantıya tıklayacaksınız.
Açılan arayüzde dosya gözükmüyor, bazen yaşanabiliyor. Tamam deyince yükleme başlayacak. Yüklemeye başlaması torrentin gönderici vb. sayısına göre değişir. Eğer başlamazsa durdurup, zorla başlat yapabilirsiniz...
Farklı bir torrent uygulamanız varsa kaldırın. Ben qBittorrent kullanıyorum ve öneririm. Magnet kısmına tıklayınca ve qBittorrent yüklüyse görseldeki uyarı gelecek. Uygulamayı aç deyince torrenti dosya indirmeden yüklemeye başlayacaksınız.Merhaba, Download a tıklıyorum ve hiçbir şey indirmiyor sorun nedir ?
Açılan arayüzde dosya gözükmüyor, bazen yaşanabiliyor. Tamam deyince yükleme başlayacak. Yüklemeye başlaması torrentin gönderici vb. sayısına göre değişir. Eğer başlamazsa durdurup, zorla başlat yapabilirsiniz...
Hocam indirilenlerde bir zip dosyası var ama torrentte gözükmüyor. Dosyayı torrente sürükleyince torrent'e dönüştürülüyor falan diyor sonra belge olarak çıkartıyor onu kaydedip yeniden torrente atıyorum ama bu sefer gönderiliyorda kalıyor. Belge de 200-300kb bir şey. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım, bana yapacaklarımı sıfırdan anlatabilirseniz çok kıyak geçer.Bağlantıda satışı olmayan bir oyunu torrent olarak indirmeyi göstermiştim. Magnet bağlantı kısmı da böyle yapılıyor. Torrent'den indirdiği dosyalar genelde ZIP ile sıkıştırılmış oluyor. Bunları Nanazip ile klasöre çıkarıp kullanabilirsiniz. Bahsettiğim oyunu indirip deneyin. Mantığı basit aslında, biz bunları 2010 öncesi korsan CD satılan dönemlerde de çok fazla yaptık. Gerçi torrent değildi, ama ZIP vb. çıkarma da o dönemler vardı.
Farklı bir torrent uygulamanız varsa kaldırın. Ben qBittorrent kullanıyorum ve öneririm. Magnet kısmına tıklayınca ve qBittorrent yüklüyse görseldeki uyarı gelecek. Uygulamayı aç deyince torrenti dosya indirmeden yüklemeye başlayacaksınız.Merhaba, Download a tıklıyorum ve hiçbir şey indirmiyor sorun nedir ?
![]()