doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 31 Mart 2025 #1 İndirme hızım 4 MB civarında iken gönderme hızım 20KB falan. Neden böyle ne yapmam lazım?
AhmetUsta Uzman Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 Beğeniler 20 31 Mart 2025 #2 doiya dedi: Eki Görüntüle 136652 İndirme hızım 4 MB civarında iken gönderme hızım 20KB falan. Neden böyle ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Demek ki 20 kibdan daha yüksek hızda indirme yapan bir peer yokmuş.
doiya dedi: Eki Görüntüle 136652 İndirme hızım 4 MB civarında iken gönderme hızım 20KB falan. Neden böyle ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Demek ki 20 kibdan daha yüksek hızda indirme yapan bir peer yokmuş.
KS KS doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 31 Mart 2025 #3 AhmetUsta dedi: Demek ki 20 kibdan daha yüksek hızda indirme yapan bir peer yokmuş. Genişletmek için tıkla... Bilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun?
AhmetUsta dedi: Demek ki 20 kibdan daha yüksek hızda indirme yapan bir peer yokmuş. Genişletmek için tıkla... Bilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun?
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 31 Mart 2025 #4 Torrenti indiren başka kişilerin sayısı ve seederların sayısına bağlı gerektiği kadar çekiyor. doiya dedi: Bilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Seni etkileyen bir şey değil bu. Torrenti indirmişsin ve başkalarına paylaşıyorsun şu anda. Eğer durdur yaparsan tamamlandı der.
Torrenti indiren başka kişilerin sayısı ve seederların sayısına bağlı gerektiği kadar çekiyor. doiya dedi: Bilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Seni etkileyen bir şey değil bu. Torrenti indirmişsin ve başkalarına paylaşıyorsun şu anda. Eğer durdur yaparsan tamamlandı der.
1 19750 Uzman Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 820 31 Mart 2025 #5 Başkalarının torrent indirmesine yardımcı olmak için böyle kalabilir. Dosya inmiş zaten. Sağ tıkla, hedef klasörü aç ve ilgili dosyanı kullan.
Başkalarının torrent indirmesine yardımcı olmak için böyle kalabilir. Dosya inmiş zaten. Sağ tıkla, hedef klasörü aç ve ilgili dosyanı kullan.
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.226 Çözümler 26 Beğeniler 1.904 31 Mart 2025 #6 Bende fiber var diyelim aynı Torrent'i ben şu an indirsem sende gönderme hızı artacaktır yani senlik bir durum yok ayrıca gönderme limiti ayarlamadıysan altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar gönderir o.
Bende fiber var diyelim aynı Torrent'i ben şu an indirsem sende gönderme hızı artacaktır yani senlik bir durum yok ayrıca gönderme limiti ayarlamadıysan altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar gönderir o.
AhmetUsta Uzman Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 Beğeniler 20 1 Nisan 2025 #7 doiya dedi: Bilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Gönderim yapman için önce indirme isteği olması lazım. indirme isteği yoksa gönderme yapamaman normal
doiya dedi: Bilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Gönderim yapman için önce indirme isteği olması lazım. indirme isteği yoksa gönderme yapamaman normal
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.306 1 Nisan 2025 #8 Şu anda o Torrent'in leecher'ı yok demek ki. Almak isteyen olmadığı sürece boşluğa gönderemezsin