Detaylar
Kim cevapladı?AhmetUsta
Uzman
Demek ki 20 kibdan daha yüksek hızda indirme yapan bir peer yokmuş.Eki Görüntüle 136652
İndirme hızım 4 MB civarında iken gönderme hızım 20KB falan. Neden böyle ne yapmam lazım?
doiya
Uzman
Demek ki 20 kibdan daha yüksek hızda indirme yapan bir peer yokmuş.
Bilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun?
Smmmhunter
Üstün
Torrenti indiren başka kişilerin sayısı ve seederların sayısına bağlı gerektiği kadar çekiyor.
Seni etkileyen bir şey değil bu. Torrenti indirmişsin ve başkalarına paylaşıyorsun şu anda. Eğer durdur yaparsan tamamlandı der.Bilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun?
Bende fiber var diyelim aynı Torrent'i ben şu an indirsem sende gönderme hızı artacaktır yani senlik bir durum yok ayrıca gönderme limiti ayarlamadıysan altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar gönderir o.
AhmetUsta
Uzman
Gönderim yapman için önce indirme isteği olması lazım. indirme isteği yoksa gönderme yapamaman normalBilgisizliğime verin hocam sayılı kez Torrent kullandım. Çözümü falan var mı bunun?
- Makaleler
- 5
Şu anda o Torrent'in leecher'ı yok demek ki. Almak isteyen olmadığı sürece boşluğa gönderemezsin 
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-