Melobuds Pro satın aldım ve rahatsız olduğum bir özellik var. Ben kulaklığın kutusu ile oynamayı seviyorum ve sürekli açıp kapıyorum. Lakin bu kulaklıkta kapağı açınca hemen bağlanıyor. Aynı şekilde kutuya koyup kapağı kapatana kadar bağlı kalıyor. Bunu değiştirebilir miyiz?
Detaylar
Kim cevapladı?Argo
Uzman
Programına ve tuş kombinasyonlu fonksiyonlarına bakın. Tuş fonksiyonları kılavuzda yer alıyor olmalı.Melobuds Pro satın aldım ve rahatsız olduğum bir özellik var. Ben kulaklığın kutusu ile oynamayı seviyorum ve sürekli açıp kapıyorum. Lakin bu kulaklıkta kapağı açınca hemen bağlanıyor. Aynı şekilde kutuya koyup kapağı kapatana kadar bağlı kalıyor. Bunu değiştirebilir miyiz?
- Makaleler
- 1
Bu tür kulaklıklar zaten kapağı açılınca otomatik bağlansın diye yapılıyor, bence oynayacak başka bir şeyler bulun.
sawyerford
Üstün
Bazı kulaklıklarda kutuda sensör olur ve bu sebeple kutuyu açtığın an telefonla bağlanır ki bu iyi bir özellik çünkü kutuda sensör olan TWS'ler olmayan TWS'lere göre telefona çok hızlı bağlanır. Diğerleri için kutudan kulaklığı çıkarmak gerekir. Kapatabileceğini sanmıyorum, hiç görmedim.
T13'te böyle bir şey yoktu, alışkanlık oldu.Bu tür kulaklıklar zaten kapağı açılınca otomatik bağlansın diye yapılıyor, bence oynayacak başka bir şeyler bulun.
Ayarlarına ve kılavuzuna baktım yokmuş kapatma ayarı.
- Makaleler
- 1
Bende de aynı kulaklık var, iki kulaklık da kulağına takılıyken oynayabilirsin, o zaman bir şey olmuyor.T13'te böyle bir şey yoktu, alışkanlık oldu.
Ayarlarına ve kılavuzuna baktım yokmuş kapatma ayarı.
Kulaklıklar, kutusunun kapağı açıldığı takdirde en son bağlanılan cihaza otomatik olarak tekrar bağlanmak için programlanıyor her markada. Bunu değiştirecek bir ayar yok.