Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Melobuds Pro satın aldım ve rahatsız olduğum bir özellik var. Ben kulaklığın kutusu ile oynamayı seviyorum ve sürekli açıp kapıyorum. Lakin bu kulaklıkta kapağı açınca hemen bağlanıyor. Aynı şekilde kutuya koyup kapağı kapatana kadar bağlı kalıyor. Bunu değiştirebilir miyiz?

Melobuds Pro satın aldım ve rahatsız olduğum bir özellik var. Ben kulaklığın kutusu ile oynamayı seviyorum ve sürekli açıp kapıyorum. Lakin bu kulaklıkta kapağı açınca hemen bağlanıyor. Aynı şekilde kutuya koyup kapağı kapatana kadar bağlı kalıyor. Bunu değiştirebilir miyiz?
Programına ve tuş kombinasyonlu fonksiyonlarına bakın. Tuş fonksiyonları kılavuzda yer alıyor olmalı.

Bu tür kulaklıklar zaten kapağı açılınca otomatik bağlansın diye yapılıyor, bence oynayacak başka bir şeyler bulun.

Bazı kulaklıklarda kutuda sensör olur ve bu sebeple kutuyu açtığın an telefonla bağlanır ki bu iyi bir özellik çünkü kutuda sensör olan TWS'ler olmayan TWS'lere göre telefona çok hızlı bağlanır. Diğerleri için kutudan kulaklığı çıkarmak gerekir. Kapatabileceğini sanmıyorum, hiç görmedim.