TaoTronics SoundLiberty 95 mi daha mantıklı olur yoksa bu kulaklık mı?
Aktif kullanan var mı acaba hediye olarak alayım diyorum kalitesi nasıl? Malzeme ve ses olarak.
Bahsettiğiniz kulaklıkları kullanmadım dolayısıyla yorum yapamam ama QCY için fiyatına göre çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Hem pil ömrü hem ses kalitesi gerçekten iyi.

Bilgisayar'da oyun amaçlı alınır mı?

Anakartımda Bluetooth desteği bulunmuyor.

Elverişli mi peki hocam ses kalitesi iyiyse almayı düşünüyorum?

Kullanan varsa söyleyebilir mi HT05 aldım çalışmıyordu benim telefonumda başka telde çalışıyordu iade ettim. Realme T100 almayı düşünüyordum iade kabul olunca ama bu da mantıklı geldi. Hangisi tavsiye edersiniz T100 mu T13 ANC mi? Ama T13'ünde sorun çikartabileceginden şüpheliyim aynı marka diye.

Abimle 1 sene kullandım şu an kendime aldım. Sorun çıkma ihtimali her zaman var bu fiyat bandına ama fiyatına göre normal.Ses engellemesi muhteşem,ses kaliteside fiyatına göre gayet iyi.Şu an kulaklık kulağımda her kuruşa değer.

Kulaklık elime ulaştı bugün. Ses kalitesi güzel kulağınızı rahatsız etmiyor. Dokunmatik özelliği de çok iyi değil ama çok kötü de değil. Ayrıca gürültü engelleyicisi de çok iyi ailem yanımda gülerek konuşsa bile müzik dışında bir ses duymuyordum.