QCY T13 vs Redmi Buds 6 Play

Mobil uygulaması berbat çalışıyor. Benimkinin 6 ayda sesi yarıya kısılmıştı. Bence bu bütçelerde kablolu kulaklık almak daha mantıklı.

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca.

1. 1.750 TL altı Trendyol'da Type-C bağlantılı kablolu kulaklık ne önerebilirsiniz?

2.peki Redmi Buds 6 play mobil uygulamada ve uzun kulanımda üzermi ve Redmi Buds 6 play hakkında ne düşünüyorsunuz özellik anlamında.

3.şimdi QCy ya da Redmi'yi almakmı daha mantıklı olur ya da 1-2 ay daha bekleyip cmf vb kaliteli marka modelmi almak daha mantıklı olur.

Bende Buds 6 play var banyoda falan kullanmama rağmen bozulma ses cızırtısı falan yaşamadım. Diğer kulaklık IE ilgili bilgim yok ama Buds 6 güzel.

Bende Buds 6 play var banyoda falan kullanmama rağmen bozulma ses cızırtısı falan yaşamadım. Diğer kulaklık IE ilgili bilgim yok ama Buds 6 güzel.

Anladım hocam ayrıca ne kadar süredir kulanıyorsunuz ve mobil uygulamada sorun yaşadınız mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…