Detaylar
Kim cevapladı?Gidip 1 saniye boyunca 200.000 TL tutmanız çok işlerine yarayacak sanırım.
Herkes 1 saniye tutup çekmez dostum 12 ay boyunca her ay 200000TL yatırıp yatırıp çekmekle uğraşmaz, ticaretle uğraşan 200000TL'yi yatırır ve ticari harcamalarını oradan yapar eğer sizin dediğiniz gibi herkes parasını çekseydi herkese 20000TL vermekten banka iflas ederdi.
- Makaleler
- 1
Kampanya, bireysel müşteriler için. Bireysel hesabınızı ticaret için kullanamazsınız. Vadeli hesap bile istemiyor, vadesiz yetiyor. Odeabank ve ING de böyle kampanyalar yapıyor ama onlarda bakiyenizi belirli bir süre tutmanızı istiyorlar. Faiz oranları ve yatırım seçenekleri çok daha iyi olan birçok banka var. DH’de bile herkes yatırdıktan sonra hemen geri çekiyor. Kimsenin düşük oranlarda parasını kenarda tutmak isteyeceğini sanmıyorum. Şu ana kadar bakiyesini tutmak isteyen kimseyi duymadım. Şahsen 200 bin yatırdıktan sonra kredi kartı ödemeleri için 3-4 bankaya transfer yapmayı, kalanını da %58 faiz oranı için Ortak’a anında geri göndermeyi düşünüyorum. Bu tutar için ayda yaklaşık 8500 TL kazandıracaktır.Herkes 1 saniye tutup çekmez dostum. 12 ay boyunca her ay 200000 TL yatırıp yatırıp çekmekle uğraşmaz, ticaretle uğraşan 200000 TL'yi yatırır ve ticari harcamalarını oradan yapar. Eğer sizin dediğiniz gibi herkes parasını çekseydi herkese 20000 TL vermekten banka iflas ederdi.
Son düzenleme:
LAglace
Yetkin
Ben anlayamadım, hem 200 bin lirayı yatırıp anında 220 bin olarak çekebilirsiniz diye belirtmişsiniz, hem de 12 ay boyunca yatırmanız gerekiyor diyorsunuz. Kafalar karıştı. Başka bir arkadaş da 50000 yatırıp 7500 TL promosyon aldım demiş, e o zaman bu 12 ay sözü ne için?
- Makaleler
- 1
200 bin lirayı yatırıp 220 bin olarak anında çekebiliyorsunuz, yani ödülünüz hemen veriliyor. Sonraki 11 ay boyunca herhangi bir ödül almıyorsunuz ama her ay 200 bin TL yatırmazsanız ödülünüz ay sayısına bölünerek hesaplanıyor ve gerçekleşmeyen söz kadar kısmı geri alınıyor. Hesapta para yoksa da kredi kartınıza borç olarak yansıtılıyor. Kredi kartını ödemezseniz faiz işletiliyor, daha sonra da icraya veriliyor. Her ay para yatırmanız gerekse de paranızı orada tutmanız gerekmiyor.Ben anlayamadım, hem 200 bin lirayı yatırıp anında 220 bin olarak çekebilirsiniz diye belirtmişsiniz hem de 12 ay boyunca yatırmanız gerekiyor diyorsunuz. Kafalar karıştı. Başka bir arkadaş da 50000 yatırıp 7500 TL promosyon aldım demiş, e o zaman bu 12 ay sözü ne için?
- Makaleler
- 1
Kredi kartı şart. Enpara kredi kartınız varsa QNB için de aynı ortak limiti alabiliyorsunuz fakat onaylanması nedense kesin değil. Bazıları reddedilebiliyor. Enpara kartım varken birkaç sene önce QNB kartı da almıştım ve şu anda ortak limitleri 500.000 TL oldu. Çok da zor kart ve limit veren bir banka değil. Otomatik limit mesajı görmekten bıktım. Bu kampanya ile kredi kartı aidat muafiyeti de sağlanıyor. Kullanmayacaksanız limitini 1 TL’ye indirebilirsiniz.@80 Kredi kartım yok hocam, sanırım bu durumda yararlanamıyoruz kampanyadan.
Bazı müşterilerin kampanya katılımları iptal edilmeye ve kalan 11 ayın parası geri istenmeye başlamış. Kredi kartı ekstrenizi kontrol etmenizi öneririm. Tam bir rezillik.
Tam şimdi QNB mobil uygulamasını indirip sisteme dahil olacaktım, bu mesajı gördüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-