Başarılı Kurulum R3 3100 | TUF B450 Pro | RX 480 - macOS Sonoma 14.3

Hocam attığınız dosyayı henüz kurmadım ancak sanırım bu sefer bir adım daha yaklaştım kuruluma, şu anda Apple logosu ile loading çubuğu hiç dolmuyor, confog dosyasını değiştirmeli miyim?
Evet degistirmelisin, bir yerde takilmistir muhtemelen bar dolmuyorsa.

@Ehwenisher EFI bolumunu temizleyip tekrar ayni sekilde yeni EFI'yi kopyala ve config dosyasini diger indirdigin ile degistir ek olarak BIOS ayarlarini da bir gozden gecir olmadi farkli bir USB portuna takmayi denersin.

Hocam isterseniz uzaktan bağlanıp dosyaları kontrol edebilirsiniz, ben belleğe dosyaları düzgün bir şekilde attığımda pek emin olamıyorum.

@Ehwenisher EFI bolumunu temizleyip tekrar ayni sekilde yeni EFI'yi kopyala ve Config dosyasini diger indirdigin ile degistir ek olarak BIOS ayarlarini da bir gozden gecir olmadi farkli bir USB portuna takmayi denersin.

Hocam dediğinizi yaptım yine loading ekranında klavye fare sinyali gitti ve sanırım dondu.

Reset NVRAM yapip birkac kere daha dene ayni sonucu alirsan EFI degisikligine gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…