Onu alacağınız zaman konusunu açarsınız o zaman bakarız hocam yardımcı oluruz.Ya siz nasıl uygun görürseniz ama ben gidip 2.el aldığımda nesine bakıcam hangi detayına bakmam lazım vs bir bilgim yok yanımda bilgili birisi olması lazım bu konuda da bu yüzden de güvenmiyorum açıkcası 2.el durumlarına yönelmeye yani çok doğru haklı konuşuyorsunuz biliyorum ama işte acı da bir gerçek bu malesef
Detaylar
Kim cevapladı?Leostiugur
Çalışkan
Peki şey konusuna ne diyorsunuz bir X firmasına gidip popüler orada ki yetkililere toplattırsam onlar sizce beni ayakta öperler mi ?Onu alacağınız zaman konusunu açarsınız o zaman bakarız hocam yardımcı oluruz.
Hemde çok güzel öperler.Peki şey konusuna ne diyorsunuz bir X firmasına gidip popüler orada ki yetkililere toplattırsam onlar sizce beni ayakta öperler mi ?
Leostiugur
Çalışkan
Vallahi içime su serptiniz, teşekkür ederim cidden.
Son olarak sizi yormayayım fazla, cidden yemin ederim yardımcı olmanız beni cidden çok böyle iyi hissettirdi @Lorien ve @michaelscofield ♥ Ben inşallah bir işe gireyim, sizleri tekrar tekrar bilgilendireceğim olur mu? Sizi bulmuşken kaybetmek istemem cidden.
Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz zaman etiketleyin, buralardayım ben.Vallahi içime su serptiniz, teşekkür ederim cidden.
Son olarak sizi yormayayım fazla, cidden yemin ederim yardımcı olmanız beni cidden çok böyle iyi hissettirdi @Lorien ve @michaelscofield ♥ Ben inşallah bir işe gireyim, sizleri tekrar tekrar bilgilendireceğim olur mu? Sizi bulmuşken kaybetmek istemem cidden.
Leostiugur
Çalışkan
Evet uzun bir aradan sonra merhabalar @michaelscofield ve @Lorien reislerim nasılsınız? kusura bakmayın sizleri beklettim
Yeni konular
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin