D Dorian Çalışkan Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 8 15 Eylül 2025 #1 CS2'de drop, takılma sorunu yaşıyorum. Sistem RTX 3050 8 GB, Ryzen 5 5500 Yüksek ayarlarda rahat 150+ FPS veriyor. Fakat sürekli drop alıyorum oyunda. Òlünce başka kişileri izlerken de drop sorunu alıyorum (sorunu sadece CS2'de yaşıyorum). Denediğim adımlar; Driver sürümünü değiştirmek. Oyunu baştan silip kurmak. Halen sorun devam ediyor.. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2025
CS2'de drop, takılma sorunu yaşıyorum. Sistem RTX 3050 8 GB, Ryzen 5 5500 Yüksek ayarlarda rahat 150+ FPS veriyor. Fakat sürekli drop alıyorum oyunda. Òlünce başka kişileri izlerken de drop sorunu alıyorum (sorunu sadece CS2'de yaşıyorum). Denediğim adımlar; Driver sürümünü değiştirmek. Oyunu baştan silip kurmak. Halen sorun devam ediyor..
Çözüm P P peaceswitz 15 Eylül 2025 Dorian dedi: Discord, Spotify. 2x8 Genişletmek için tıkla... Onları kapatıp deneyin en garanti yöntem MSI Afterburner üzerinden oyunda drop yediğiniz an neyin kullanımı fırlıyor ona bakman gerekiyor.
Dorian dedi: Discord, Spotify. 2x8 Genişletmek için tıkla... Onları kapatıp deneyin en garanti yöntem MSI Afterburner üzerinden oyunda drop yediğiniz an neyin kullanımı fırlıyor ona bakman gerekiyor.
P peaceswitz Becerikli Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 333 Çözümler 2 Beğeniler 159 15 Eylül 2025 #2 Arkada başka hangi uygulamalar açık oluyor? Artı 0 Eksi
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.584 Çözümler 10 Beğeniler 1.153 15 Eylül 2025 #3 RAM kaç GB? 1x8 halde mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS D Dorian Çalışkan Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 8 15 Eylül 2025 #4 peaceswitz dedi: Arkada başka hangi uygulamalar açık oluyor? Genişletmek için tıkla... Discord, Spotify. Th3RealKayseriLee dedi: RAM kaç GB? 1x8 halde mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2x8 Artı 0 Eksi
peaceswitz dedi: Arkada başka hangi uygulamalar açık oluyor? Genişletmek için tıkla... Discord, Spotify. Th3RealKayseriLee dedi: RAM kaç GB? 1x8 halde mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2x8
P peaceswitz Becerikli Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 333 Çözümler 2 Beğeniler 159 15 Eylül 2025 #5 Dorian dedi: Discord, Spotify. 2x8 Genişletmek için tıkla... Onları kapatıp deneyin en garanti yöntem MSI Afterburner üzerinden oyunda drop yediğiniz an neyin kullanımı fırlıyor ona bakman gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Dorian dedi: Discord, Spotify. 2x8 Genişletmek için tıkla... Onları kapatıp deneyin en garanti yöntem MSI Afterburner üzerinden oyunda drop yediğiniz an neyin kullanımı fırlıyor ona bakman gerekiyor.
KS KS D Dorian Çalışkan Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 8 15 Eylül 2025 #6 peaceswitz dedi: Onları kapatıp deneyin en garanti yöntem MSI Afterburner üzerinden oyunda drop yediğiniz an neyin kullanımı fırlıyor ona bakman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, arka plandaki uygulamaları kapattıktan sonra sorun çözüldü, teşekkürler. Artı 0 Eksi
peaceswitz dedi: Onları kapatıp deneyin en garanti yöntem MSI Afterburner üzerinden oyunda drop yediğiniz an neyin kullanımı fırlıyor ona bakman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, arka plandaki uygulamaları kapattıktan sonra sorun çözüldü, teşekkürler.