Detaylar
Kim cevapladı?Berkan7788
Başarılı
Yok hocam o iş başarısız oldu kendime güvenemedim kullanmayı başaramam diye
Eğer sizin içinde uygunsa deneyebilir miyiz?
@yusufklncc
@Recep Baltaş
Hoca lütfen birkaç kez daha deneyelim belki başarırız.
@yusufklncc
Son düzenleme:
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Şu an bu belirsiz yola ayırabileceğim pek bir zaman yok dostum. Zaten zamanında ayırdık ve belli bir noktaya geldik. Bundan sonrası için devam etmek istiyorsan interneti kullanman lazım. Çünkü şu noktada senin ve benim yapabileceğim şeyler aynı olacak. İnternetten deneme yanılma.
Berkan7788
Başarılı
- Makaleler
- 4
Tekrar boot etmeyi deneyebilirsin, memory panic hatasi aldigimda kimi zaman hicbir sey yapmayip tekrardan deneyince ayni hatayi almiyordum.
Yusuf Hocam, selam. Benim sistemimde sorunsuz olarak kullandığım bir EFI var. Eğer bu sistemdeki işlemciye göre çekirdek sayısını vs. değiştirip deneyecekseniz atabilirim. 3200G ve Vega 8 kullanıyorum.Biraz gelişme var gibi. SSD ve Wifi modelini tekrar belirt. Ardından Sonoma imajı ile başlayabilirsin. Denemen gereken EFI'yi paylaşırım.
İşe yaramaz tahminen ama soruyu soran üye benim konuma bile yazınca buraya yazma gereği duydum.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Herhangi bir yararı olmayacaktır hocam. Ben gerekli mesajları attım konuya.
Berkan7788
Başarılı
Hocam bir gelişme falan var mı? Tekrar denemek istiyorum da.
@yusufklncc hocam kendi oluşturduğum EFI ile buraya kadar geldim bu hatanın çözümü bar mı?
Bir de reset NVRAM aktif edemedim.
@yusufklncc hocam kendi oluşturduğum EFI ile buraya kadar geldim bu hatanın çözümü bar mı?
Bir de reset NVRAM aktif edemedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Reset NVRAM gozukmuyorsa config uzerinde gizlenmis olabilir bu durumda OpenCore menusu uzerindeyken space tusuna bastiginda secenegin ekrana gelmesi gerek eger ise yaramazsa sunu dene:
OpenCore menüsünde ResetNVRAM seçeneği hiçbir şekilde gözükmüyorsa eklenmediğinden dolayıdır. EFI/OC/Drivers dizini içine ResetNvramEntry.efi dosyasını attıktan sonra config.plist/UEFI/Drivers içine enjekte etmeniz gerekmekte.
Berkan7788
Başarılı
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311