Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rene

Uzman
Merhaba, başlıkta belirttiğim sorunumu detaylandıracak olursam: Web siteleri veya herhangi bir uygulama penceresinde uygulama donmakta. Bu sorunu son 1 hafta içerisinde yaşamaya başladım, pencere donduğu zaman farklı bir pencere açıp tekrar eski donan pencereye döndüğümde bu durum düzeliyor.

Bilgisayar özellikleri:
-GTX 1650.
-Ryzen 5 5600.
- G.Skill Ripjaws 16 GB (8x2) RAM.
-MSI A320M a Pro anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olmadı hocam şu an denedim.

Hocam dediğiniz driver sürümüne geçtim PC de bir rahatlama oldu onu söyleyebilirim ancak az önce yine pencere donması gerçekleşti daha bir kere yaşadım şu an.

Tamamdir, simdi yapmaniz gereken ikinci bir islem daha var. Guc dugmesinin ayarlarini degistirmek. Su seceneklerdeki isaretleri kaldirip bilgisayari bastan baslatin. Gecen hafta basima gelmisti ayni durum. Iki bilgisayardan bir tanesi sürücü degistirme ile duzelirken ikinci bilgisayarda bunu da yapmam gerekmisti.

power.webp
Merhaba, başlıkta belirttiğim sorunumu detaylandıracak olursam: Web siteleri veya herhangi bir uygulama penceresinde uygulama donmakta. Bu sorunu son 1 hafta içerisinde yaşamaya başladım, pencere donduğu zaman farklı bir pencere açıp tekrar eski donan pencereye döndüğümde bu durum düzeliyor.

Bilgisayar özellikleri:
-GTX 1650.
-Ryzen 5 5600.
- G.Skill Ripjaws 16 GB (8x2) RAM.
-MSI A320M a Pro anakart.

NVIDIA'nın son sürücüleri sorunlu. Bir önceki sürüme dönün.

@rene, YouTube'da canlı yayını tam ekran yapınca chat ekranı böyle oluyor mu?

Eki Görüntüle 179005

Ekran karti sürücü versiyonunu 577'ye dusurmelisin.

Hocam dediğiniz driver sürümüne geçtim PC de bir rahatlama oldu onu söyleyebilirim ancak az önce yine pencere donması gerçekleşti daha bir kere yaşadım şu an.

Son düzenleme:

Tamamdir, simdi yapmaniz gereken ikinci bir islem daha var. Guc dugmesinin ayarlarini degistirmek. Su seceneklerdeki isaretleri kaldirip bilgisayari bastan baslatin. Gecen hafta basima gelmisti ayni durum. Iki bilgisayardan bir tanesi sürücü degistirme ile duzelirken ikinci bilgisayarda bunu da yapmam gerekmisti.

power.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yaptım bakalım uyku modunu kullanıyordum normalde ama düzelirse sıkıntı yok.