Şu an bulduğum en ucuzu İncehesap'ta fakat forumlara göz attığım zaman bazı kişiler özellikle işlemci alanında sorun yaşamış. Alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?
Dünyada bütün kullanıcılarının memnun olduğu, kimsenin problem yaşamadığı bir site bile yok. Incehesap gayet bilir ve güvenilir bir sitedir ama ben kesinlikle ₺50 fazla verip Amazon'dan alırdım.
Dünyada bütün kullanıcılarının memnun olduğu, kimsenin problem yaşamadığı bir site bile yok. İncehesap gayet bilir ve güvenilir bir sitedir ama ben kesinlikle ₺50 fazla verip Amazon'dan alırdım.
Sorun yaşmayacağınızı bilemeyiz. Yakın zamanda bir tanıdığıma İncehesap üzerinden sistem topladım, eksiksiz bir şekilde her şeyiyle birlikte elime ulaştı. Bu benim yaşadığım deneyime ait bir yorumdu mesela, bir başkası daha farklı bir deneyim yaşamış ve firmayı beğenmemiş de olabilir. Ancak genel anlamda memnun olmayan kullanıcı yok diyebiliriz.
Şu an bulduğum en ucuzu İncehesap'ta fakat forumlara göz attığım zaman bazı kişiler özellikle işlemci alanında sorun yaşamış. Alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?