Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Dünyada bütün kullanıcılarının memnun olduğu, kimsenin problem yaşamadığı bir site bile yok. Incehesap gayet bilir ve güvenilir bir sitedir ama ben kesinlikle ₺50 fazla verip Amazon'dan alırdım.
RoaringLion
Üstün
Ben alışveriş yaptım. Sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim fakat Amazon'daki fark 50 TL değil işte 1360 TL'ye satılıyor Amazon'da. Eğer ki derseniz hala alınır sipariş vereyim.Dünyada bütün kullanıcılarının memnun olduğu, kimsenin problem yaşamadığı bir site bile yok. İncehesap gayet bilir ve güvenilir bir sitedir ama ben kesinlikle ₺50 fazla verip Amazon'dan alırdım.
Blackraven
Üstün
Teşekkür ederim fakat Amazon'daki fark 50 TL değil işte 1360 TL'ye satılıyor Amazon'da. Eğer ki derseniz hala alınır sipariş vereyim.
₺3360 demek istediniz sanırım. Evet indirim bitmiş. O kadar fazla vermeye gerek yok. İncehesap'tan alın.
- Makaleler
- 20
Sorun yaşmayacağınızı bilemeyiz. Yakın zamanda bir tanıdığıma İncehesap üzerinden sistem topladım, eksiksiz bir şekilde her şeyiyle birlikte elime ulaştı. Bu benim yaşadığım deneyime ait bir yorumdu mesela, bir başkası daha farklı bir deneyim yaşamış ve firmayı beğenmemiş de olabilir. Ancak genel anlamda memnun olmayan kullanıcı yok diyebiliriz.
₺3360 demek istediniz sanırım. Evet indirim bitmiş. O kadar fazla vermeye gerek yok. İncehesap'tan alın.
Ha evet yanlışlıkla 1360 yazmışım
Geraltın kılıcı
Üstün
Bana bozuk Arc A580 satmışlardı. Üstüne "iade etmeyeceğiz" demişlerdi. Ancak Amazon'un müşteri hizmetleri sayesinde iade edildi.Şu an bulduğum en ucuzu İncehesap'ta fakat forumlara göz attığım zaman bazı kişiler özellikle işlemci alanında sorun yaşamış. Alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?
ekran kartını incehesaptan mı aldınız amazondan mıBana bozuk Arc A580 satmışlardı. Üstüne "iade etmeyeceğiz" demişlerdi. Ancak Amazon'un müşteri hizmetleri sayesinde iade edildi.