ragmar

Uzman
Şu an bulduğum en ucuzu İncehesap'ta fakat forumlara göz attığım zaman bazı kişiler özellikle işlemci alanında sorun yaşamış. Alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Dünyada bütün kullanıcılarının memnun olduğu, kimsenin problem yaşamadığı bir site bile yok. İncehesap gayet bilir ve güvenilir bir sitedir ama ben kesinlikle ₺50 fazla verip Amazon'dan alırdım.
Teşekkür ederim fakat Amazon'daki fark 50 TL değil işte 1360 TL'ye satılıyor Amazon'da. Eğer ki derseniz hala alınır sipariş vereyim.

Sorun yaşmayacağınızı bilemeyiz. Yakın zamanda bir tanıdığıma İncehesap üzerinden sistem topladım, eksiksiz bir şekilde her şeyiyle birlikte elime ulaştı. Bu benim yaşadığım deneyime ait bir yorumdu mesela, bir başkası daha farklı bir deneyim yaşamış ve firmayı beğenmemiş de olabilir. Ancak genel anlamda memnun olmayan kullanıcı yok diyebiliriz.

Şu an bulduğum en ucuzu İncehesap'ta fakat forumlara göz attığım zaman bazı kişiler özellikle işlemci alanında sorun yaşamış. Alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?
Bana bozuk Arc A580 satmışlardı. Üstüne "iade etmeyeceğiz" demişlerdi. Ancak Amazon'un müşteri hizmetleri sayesinde iade edildi.