R5 5600 işlemci düşük R23 skoru veriyor

Arkadaşların dediği gibi anakarttaki ayarlarla ilgili bir durum bence de. Önce bi BIOS default ayarlarına sıfırlamayı dene.
Nasıl yapacağım? 4 günce önce zaten bios'u güncellemiştim bu durum bios ayarlarını sıfırlamaz mı ?

@Nikel, anakartın limitlediğini düşünüyorum, bana BIOS'tan fotoğraf atın aşama aşama destek olacağım. Stok soğutma mı kullanıyorsunuz? İnşallah sorun çözülür.

@Nikel, anakartın limitlediğini düşünüyorum, bana BIOS'tan fotoğraf atın aşama aşama destek olacağım. Stok soğutma mı kullanıyorsunuz? İnşallah sorun çözülür.
Stock değil, thermalright'ın 2 fanlı devasa bir soğutucusu var.

VRM yüzünden olabilir işlemci etrafındaki fazlara bir bakar mısın kaç derece oluyorlar, mosfetlere elleme sakın.

VRM yüzünden olabilir işlemci etrafındaki fazlara bir bakar mısın kaç derece oluyorlar, mosfetlere elleme sakın.
Bakmaktan kastınız nedir anlayamadım, ne tür bakışı kast ediyorsunuz ve tam olarak baktığımda anlamam gereken şey ne olacak?

Tamam bana anakart BIOS'undan fotoğraf atın sizi yönlendiririm.
Yapacağımız işlem tam olarak nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…