Arkadaşların dediği gibi anakarttaki ayarlarla ilgili bir durum bence de. Önce bi BIOS default ayarlarına sıfırlamayı dene.OC işlerinden anlayan birisi değilim, ne tür bir ayar yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Nasıl yapacağım? 4 günce önce zaten bios'u güncellemiştim bu durum bios ayarlarını sıfırlamaz mı ?Arkadaşların dediği gibi anakarttaki ayarlarla ilgili bir durum bence de. Önce bi BIOS default ayarlarına sıfırlamayı dene.
Sıfırlar diye biliyorum. Yine de tekrar bi deneyin. BIOS ayarlarını kaydet ve çık kısmında restore default seçeneği de vardır.Nasıl yapacağım? 4 günce önce zaten bios'u güncellemiştim bu durum bios ayarlarını sıfırlamaz mı ?
Yarın bi deniyeyim.Sıfırlar diye biliyorum. Yine de tekrar bi deneyin. BIOS ayarlarını kaydet ve çık kısmında restore default seçeneği de vardır.
Sonuç aynıSıfırlar diye biliyorum. Yine de tekrar bi deneyin. BIOS ayarlarını kaydet ve çık kısmında restore default seçeneği de vardır.
Stock değil, thermalright'ın 2 fanlı devasa bir soğutucusu var.@Nikel, anakartın limitlediğini düşünüyorum, bana BIOS'tan fotoğraf atın aşama aşama destek olacağım. Stok soğutma mı kullanıyorsunuz? İnşallah sorun çözülür.
AceTeq
Üstün
Stock değil, thermalright'ın 2 fanlı devasa bir soğutucusu var.
Tamam bana anakart BIOS'undan fotoğraf atın sizi yönlendiririm.
Bakmaktan kastınız nedir anlayamadım, ne tür bakışı kast ediyorsunuz ve tam olarak baktığımda anlamam gereken şey ne olacak?VRM yüzünden olabilir işlemci etrafındaki fazlara bir bakar mısın kaç derece oluyorlar, mosfetlere elleme sakın.
Yapacağımız işlem tam olarak nedir?Tamam bana anakart BIOS'undan fotoğraf atın sizi yönlendiririm.