Detaylar
Kim cevapladı?Benim işlemci o civarda alıyor.4.4 GHz, 1.15v ile şu an aldığınız skordan fazlasını alırsınız, PBO ile 11900 puan alan da var, dediğim gibi sebebini anlayamadım, bende PBO'dan verim alamıyorum.
AceTeq
Üstün
@mauroicardi9, rehberime bak istersen.
Bende Phantom spirit var bu sebeple sınırları zorlayabiliyorum. Asıl sendeki soğutucunun modeli önemli.
@AceTeq rehberindeki verdiği ayarları denediğimde bu olmuştu.
Son düzenleme:
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
4.4 GHz, 1.15v ile şu an aldığınız skordan fazlasını alırsınız, PBO ile 11900 puan alan da var, dediğim gibi sebebini anlayamadım, ben de PBO'dan verim alamıyorum.
PBO tüm çekirdeklere -25 CO vermek ve PBO ile -50 MHz düşürmek ile senin yaptığın arasında hiçbir fark yok aslında belki statik OC yaptığın için çekirdekler frekans kesmeyip hep aynı frekanslarda takılıyor. Kötü silikon denk gelmiş.
mauroicardi9
Başarılı
Assassin X 120 Refined SE PLUS var bende.Bende Phantom spirit var bu sebeple sınırları zorlayabiliyorum. Asıl sendeki soğutucunun modeli önemli.
PBO ile manuel ayarla. Daha da üstüne zorlamanı tavsiye etmem.
Frekans kesiyor mu hiç?Bende Phantom spirit var bu sebeple sınırları zorlayabiliyorum. Asıl sendeki soğutucunun modeli önemli.
@AceTeq rehberindeki verdiği ayarları denediğimde bu olmuştu.
Eki Görüntüle 146890 Eki Görüntüle 146891
mauroicardi9
Başarılı
Rehberinize bakarak cure optimizer ayarı yaptım. VDDCR voltage kısmını auto yapıp, sırayla şu değerleri verdim: -20, -15, -25, -25, -20, -10. En iyi çekirdeğim 6, ondan sonraki ise 2. çekirdek. Bu performans nasıl sizce?