Biraz ondan dolayı kasıyor olabilir oyunlarda.
Onun etkisini sadece BeamNG.Drive da gördüm hocam. Onu da Nvidia kontrol panelinden DSR ayarını 2k yapıp öyle ortalayabilmiştim biraz. Ekran kartı %40 falan kullanılıyordu. Yani oyunlarda ki sorunları öyle çözebileceğimi umuyorum fakat Windows da kasması inanın daha sinir bozucu bir hal almaya başladı. Ek olarak CS gibi FPS oyunlarını oynamayı severim ve bunları maalesef 1080p de değil de 4:3 çözünürlükte oynayabiliyorum. Yani çözünürlük düştükçe daha sorun oluyor sanırım. Pek bir bilgim yok tabii ki.

Driverleriniz chipset suruculeri vb guncel mi?
Hepsi güncel hocam.

Onun etkisini sadece BeamNG.Drive da gördüm hocam. Onu da Nvidia kontrol panelinden DSR ayarını 2k yapıp öyle ortalayabilmiştim biraz. Ekran kartı %40 falan kullanılıyordu. Yani oyunlarda ki sorunları öyle çözebileceğimi umuyorum fakat Windows da kasması inanın daha sinir bozucu bir hal almaya başladı. Ek olarak CS gibi FPS oyunlarını oynamayı severim ve bunları maalesef 1080p de değil de 4:3 çözünürlükte oynayabiliyorum. Yani çözünürlük düştükçe daha sorun oluyor sanırım. Pek bir bilgim yok tabii ki.

Hepsi güncel hocam.
BIOS?

Onun etkisini sadece BeamNG.drive da gördüm hocam. Onu da NVIDIA kontrol panelinden DSR ayarını 2K yapıp öyle ortalayabilmiştim biraz. Ekran kartı %40 falan kullanılıyordu. Yani oyunlarda ki sorunları öyle çözebileceğimi umuyorum fakat Windows da kasması inanın daha sinir bozucu bir hal almaya başladı. Ek olarak CS gibi FPS oyunlarını oynamayı severim ve bunları maalesef 1080p de değil de 4:3 çözünürlükte oynayabiliyorum. Yani çözünürlük düştükçe daha sorun oluyor sanırım. Pek bir bilgim yok tabii ki.

Hepsi güncel hocam.

Uygun fiyatlı 5700X3D bakın derim.