Açıkçası hayır hocam uzun zamandır aynı sorunları yaşayabiliyorum zamna zaman. Ekran kartını yeni aldım ondan önce GTX 1060 kullanıyordum onda bile aynı şeyler oluyordu.
3080 2K kartı monitörünüz FHD mi?
Açıkçası hayır hocam uzun zamandır aynı sorunları yaşayabiliyorum zamna zaman. Ekran kartını yeni aldım ondan önce GTX 1060 kullanıyordum onda bile aynı şeyler oluyordu.
1080p hocam.
Driverlariniz chipset suruculeri vb guncel mi?
Onun etkisini sadece BeamNG.Drive da gördüm hocam. Onu da Nvidia kontrol panelinden DSR ayarını 2k yapıp öyle ortalayabilmiştim biraz. Ekran kartı %40 falan kullanılıyordu. Yani oyunlarda ki sorunları öyle çözebileceğimi umuyorum fakat Windows da kasması inanın daha sinir bozucu bir hal almaya başladı. Ek olarak CS gibi FPS oyunlarını oynamayı severim ve bunları maalesef 1080p de değil de 4:3 çözünürlükte oynayabiliyorum. Yani çözünürlük düştükçe daha sorun oluyor sanırım. Pek bir bilgim yok tabii ki.
Hepsi güncel hocam.
BIOS?Onun etkisini sadece BeamNG.Drive da gördüm hocam. Onu da Nvidia kontrol panelinden DSR ayarını 2k yapıp öyle ortalayabilmiştim biraz. Ekran kartı %40 falan kullanılıyordu. Yani oyunlarda ki sorunları öyle çözebileceğimi umuyorum fakat Windows da kasması inanın daha sinir bozucu bir hal almaya başladı. Ek olarak CS gibi FPS oyunlarını oynamayı severim ve bunları maalesef 1080p de değil de 4:3 çözünürlükte oynayabiliyorum. Yani çözünürlük düştükçe daha sorun oluyor sanırım. Pek bir bilgim yok tabii ki.
Hepsi güncel hocam.
Onun etkisini sadece BeamNG.drive da gördüm hocam. Onu da NVIDIA kontrol panelinden DSR ayarını 2K yapıp öyle ortalayabilmiştim biraz. Ekran kartı %40 falan kullanılıyordu. Yani oyunlarda ki sorunları öyle çözebileceğimi umuyorum fakat Windows da kasması inanın daha sinir bozucu bir hal almaya başladı. Ek olarak CS gibi FPS oyunlarını oynamayı severim ve bunları maalesef 1080p de değil de 4:3 çözünürlükte oynayabiliyorum. Yani çözünürlük düştükçe daha sorun oluyor sanırım. Pek bir bilgim yok tabii ki.
Hepsi güncel hocam.
Geçen sene mayıs aylarında güncellediğimi hatırlıyorum. Sık sık güncellemem lazım mı?
Aslinda sistemi gayet uyumlu geldi bana? bir sikinti goremedim donmamasi lazim.