theodore bagwell
Başarılı
Hocam anlamadığım kısım şu. Örneğin dediğiniz gibi 3080 2k kartı fakat 1080p de daha fazla performans vermesi gerekmiyor mu?CS'yi bilmem ama diğer oyunlarda kasma yaşarsınız dediğim gibi 3080 için 2K monitör şart.
Hocam anlamadığım kısım şu. Örneğin dediğiniz gibi 3080 2k kartı fakat 1080p de daha fazla performans vermesi gerekmiyor mu?CS'yi bilmem ama diğer oyunlarda kasma yaşarsınız dediğim gibi 3080 için 2K monitör şart.
Aklımda bir bütçe yok hocam. Değiştireceğim parçamı satıp üstüne koyarak alacağım. Öğrenciyim fazla bir bütçem olacağını sanmam.
Tam olarak oyle degil.Hocam anlamadığım kısım şu. Örneğin dediğiniz gibi 3080 2k kartı fakat 1080p de daha fazla performans vermesi gerekmiyor mu?
5600'ü satıp üstüne ekleyebilirseniz 5700X3D fena olmaz. Hikayeli oyun oynayan birine önerim monitör yükseltmesi olurdu ama CS2 oynuyorsanız 1080p'de kalıp işlemci yükseltebilirsiniz. Gidip 5700, 5700X falan almayın ama.Aklımda bir bütçe yok hocam. Değiştireceğim parçamı satıp üstüne koyarak alacağım. Öğrenciyim fazla bir bütçem olacağını sanmam.
Anladım hocam. 2. el fiyatları ortalama olarak ney bu işlemcilerin? Ona göre 2.el almayı düşünüyorum sıfırına param yetmez.5600'ü satıp üstüne ekleyebilirseniz 5700X3D fena olmaz. Hikayeli oyun oynayan birine önerim monitör yükseltmesi olurdu ama CS2 oynuyorsanız 1080p'de kalıp işlemci yükseltebilirsiniz. Gidip 5700, 5700X falan almayın ama.
Şimdi baktım da ikinci eldeki satıcılar akıllarını yitirmiş gibi duruyor. İşlemciyi 15 bin liradan başlıyor ikinci elde.Anladım hocam. 2. el fiyatları ortalama olarak ney bu işlemcilerin? Ona göre 2.el almayı düşünüyorum sıfırına param yetmez.
Hocam anlamadığım kısım şu. Örneğin dediğiniz gibi 3080 2K kartı fakat 1080p de daha fazla performans vermesi gerekmiyor mu?
Şimdi baktım da ikinci eldeki satıcılar akıllarını yitirmiş gibi duruyor. İşlemciyi 15 bin liradan başlıyor ikinci elde.