Makaleler
3
Evde oyun amaçlı kullandığım Windows 11 yüklü Ryzen 5600 / RX 6750 XT kasam var. Bu kasayı GeForce NOW gibi yerel ağa bağlı diğer cihazlarda oyun oynamak için kullanabilir miyim?

1000/50 fiber internet bulunuyor evde, kasa kabloyla modeme bağlı. Emektar bir de router var ancak kullanmıyorum, gerekirse kullanabilirim.

Evde oyun amaçlı kullandığım Windows 11 yüklü Ryzen 5600 / RX 6750 XT kasam var. Bu kasayı GeForce NOW gibi yerel ağa bağlı diğer cihazlarda oyun oynamak için kullanabilir miyim?

1000/50 fiber internet bulunuyor evde, kasa kabloyla modeme bağlı. Emektar bir de router var ancak kullanmıyorum, gerekirse kullanabilirim.
GitHub - LizardByte/Sunshine: Self-hosted game stream host for Moonlight. Tam istediğiniz şey, android için Moonlight ile bağlanabilirsiniz. Çözünrülük bitrate fps gibi çoğu ayarı yapmak mümkün.

Remote play verimi oldukça düşük, 5GHz de bile sürekli ağ dengesiz benzeri bir uyarı veriyordu. Üstelik sadece Steam oyunlarıyla tam uyumlu. Sunshine ise hem masaüstünde hem de tüm uygulamalarda kullanılabiliyor.

Dediğim gibi denemedim ama aklımda bu programda ileride denerim.