Dostlar az önce PSU'yu değiştirdim. Önceki PSU'yla da böyle miydi hatırlamıyorum lakin Power ve CPU testlerinde anlık işlemci Watt'ım 115W'dan 50W'a düşüyor sonra tekrar 115W'ta seyrediyor. Sıcaklık da düştüğü zaman 80 dereceden 40'lara inmiş oluyor. İşlemcim 5600. OCCT'de problem olabilir mi? Ya da sistemimde problem olabilir mi? Kullanışımda bir problem yok. Az önce bir oyun denedim onda da sıkıntı olmadı.
Soğutucu iyi degilse PBO ile 4650MHz mantıklı olur, stok ise bu da olmaz. 120mm soğutucu falan varsa manuel OC ile 4.8GHz bile zorlanabilir. Getirisi fena değil ama epey guc tüketir.
Soğutucu iyi degilse PBO ile 4650MHz mantıklı olur, stok ise bu da olmaz. 120mm soğutucu falan varsa manuel OC ile 4.8GHz bile zorlanabilir. Getirisi fena değil ama epey guc tüketir.
Soğutucum iyi sayılır bence AM4 bir işlemci için. Deepcool AK400 kullanıyorum. Kasanın önü mesh 2 fan ve arkada 1 egzoz var. Boşta 35-40'larda şu an. Yük altındayken 60'larda geziniyor. Sağolun hocam önerileriniz için.
Soğutucum iyi sayılır bence AM4 bir işlemci için. DeepCool AK400 kullanıyorum. Kasanın önü mesh 2 fan ve arkada 1 egzoz var. Boşta 35-40'larda şu an. Yük altındayken 60'larda geziniyor. Sağ olun hocam önerileriniz için.
Sağolun hocam. Boş bir zamanımda ilgileneceğim. Aklımda bunu da DDR5'e geçirme fikri vardı ama eğer yapmazsam; 5600'ü OC bir şekilde kullanırım. Sıcaklıklar da sıkıntı olursa elimde bir de 240MM sıvı soğutucu var. Belki onu takarım. Teşekkürler tekrardan önerileriniz için. TDC ve EDC de önerebilir misiniz? Belki faydası olur, şu an kullandığım anakart Asrock B550M HDV
Sağ olun hocam. Boş bir zamanımda ilgileneceğim. Aklımda bunu da DDR5'e geçirme fikri vardı ama eğer yapmazsam; 5600'ü OC bir şekilde kullanırım. Sıcaklıklar da sıkıntı olursa elimde bir de 240mm sıvı soğutucu var. Belki onu takarım. Teşekkürler tekrardan önerileriniz için. Tdc ve EDC de önerebilir misiniz? Belki faydası olur, şu an kullandığım anakart ASRock B550M HDV.