umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #31 Yağız dedi: Eki Görüntüle 10720Eki Görüntüle 10721 Genişletmek için tıkla... Diğer EFI'yle dener misin bir de? Hata tam okunmuyor ama.
Yağız dedi: Eki Görüntüle 10720Eki Görüntüle 10721 Genişletmek için tıkla... Diğer EFI'yle dener misin bir de? Hata tam okunmuyor ama.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #32 umut dedi: Diğer EFI'yle dener misin bir de? Hata tam okunmuyor ama. Genişletmek için tıkla... Fast Boot açık kalmış sanırım, belki ondan kaynaklıdır. Bir de böyle deneyip diğer EFI’yi deneyeyim. Aynı hata, diğer EFI’yi deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
umut dedi: Diğer EFI'yle dener misin bir de? Hata tam okunmuyor ama. Genişletmek için tıkla... Fast Boot açık kalmış sanırım, belki ondan kaynaklıdır. Bir de böyle deneyip diğer EFI’yi deneyeyim. Aynı hata, diğer EFI’yi deneyeceğim.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #33 Yağız dedi: Fast Boot açık kalmış sanırım, belki ondan kaynaklıdır. Bir de böyle deneyip diğer EFI’yi deneyeyim. Aynı hata, diğer EFI’yi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dene hocam, o da olmazsa başka bir EFI atayım. Bu EFI'yle de size benzer birisi kurabilmişti ondan dedim deneyelim diye.
Yağız dedi: Fast Boot açık kalmış sanırım, belki ondan kaynaklıdır. Bir de böyle deneyip diğer EFI’yi deneyeyim. Aynı hata, diğer EFI’yi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dene hocam, o da olmazsa başka bir EFI atayım. Bu EFI'yle de size benzer birisi kurabilmişti ondan dedim deneyelim diye.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #34 umut dedi: Dene hocam, o da olmazsa başka bir EFI atayım. Bu EFI'yle de size benzer birisi kurabilmişti ondan dedim deneyelim diye. Genişletmek için tıkla... Burası açıldı ancak 2 saniye sonra direkt siyah ekrana düştüm daha bir şeye tıklamadan. Bu sefer no signal değil, normal siyah ekran. Yeniden başlatıp hızlıca install dedim ama az öncekiyle aynı şey oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
umut dedi: Dene hocam, o da olmazsa başka bir EFI atayım. Bu EFI'yle de size benzer birisi kurabilmişti ondan dedim deneyelim diye. Genişletmek için tıkla... Burası açıldı ancak 2 saniye sonra direkt siyah ekrana düştüm daha bir şeye tıklamadan. Bu sefer no signal değil, normal siyah ekran. Yeniden başlatıp hızlıca install dedim ama az öncekiyle aynı şey oldu.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #35 Yağız dedi: Eki Görüntüle 10724 Burası açıldı ancak 2 saniye sonra direkt siyah ekrana düştüm daha bir şeye tıklamadan. Bu sefer no signal değil, normal siyah ekran. Yeniden başlatıp hızlıca install dedim ama az öncekiyle aynı şey oldu. Genişletmek için tıkla... Sonoma x570 EFI.zip drive.google.com Bir de buna bakın, deneme yanılma gibi gidiyoruz ama bu sizin anakartınızla bire bir aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
Yağız dedi: Eki Görüntüle 10724 Burası açıldı ancak 2 saniye sonra direkt siyah ekrana düştüm daha bir şeye tıklamadan. Bu sefer no signal değil, normal siyah ekran. Yeniden başlatıp hızlıca install dedim ama az öncekiyle aynı şey oldu. Genişletmek için tıkla... Sonoma x570 EFI.zip drive.google.com Bir de buna bakın, deneme yanılma gibi gidiyoruz ama bu sizin anakartınızla bire bir aynı.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #36 umut dedi: Sonoma x570 EFI.zip drive.google.com Bir de buna bakın, deneme yanılma gibi gidiyoruz ama bu sizin anakartınızla bire bir aynı. Genişletmek için tıkla... X570 Pro benim anakart ancak sanırım fark eden bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
umut dedi: Sonoma x570 EFI.zip drive.google.com Bir de buna bakın, deneme yanılma gibi gidiyoruz ama bu sizin anakartınızla bire bir aynı. Genişletmek için tıkla... X570 Pro benim anakart ancak sanırım fark eden bir şey yok.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #37 Yağız dedi: X570 Pro benim anakart ancak sanırım fark eden bir şey yok. Genişletmek için tıkla... TUF X570 Pro için zaten bu.
Yağız dedi: X570 Pro benim anakart ancak sanırım fark eden bir şey yok. Genişletmek için tıkla... TUF X570 Pro için zaten bu.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #38 Şu an Resizeable Bar Support ayarını disabled durumdan Auto duruma getirdim, bu sefer bu ekranda durdu, ilk defa olan bir şey. 1 dakikadır böyle biraz bekleyeyim mi?
Şu an Resizeable Bar Support ayarını disabled durumdan Auto duruma getirdim, bu sefer bu ekranda durdu, ilk defa olan bir şey. 1 dakikadır böyle biraz bekleyeyim mi?
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #39 4G Above Decoding'i açmıştın değil mi? Onu kapatıp dener misin bir de BIOS'tan.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #40 umut dedi: 4G Above Decoding'i açmıştın değil mi? Onu kapatıp dener misin bir de BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Bu ekran geçmedi bu arada 3. dakikada BIOS’a girdim şimdi. Herhangi kırmızı yazı görmedim ve kendini yeniden başlattı. Yağız dedi: Eki Görüntüle 10724 Burası açıldı ancak 2 saniye sonra direkt siyah ekrana düştüm daha bir şeye tıklamadan. Bu sefer no signal değil, normal siyah ekran. Yeniden başlatıp hızlıca install dedim ama az öncekiyle aynı şey oldu. Genişletmek için tıkla... Buradaki seçeneklerden Install Ventura’yı seçiyorum doğru değil mi OC EFI ile alakamız yok?
umut dedi: 4G Above Decoding'i açmıştın değil mi? Onu kapatıp dener misin bir de BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Bu ekran geçmedi bu arada 3. dakikada BIOS’a girdim şimdi. Herhangi kırmızı yazı görmedim ve kendini yeniden başlattı. Yağız dedi: Eki Görüntüle 10724 Burası açıldı ancak 2 saniye sonra direkt siyah ekrana düştüm daha bir şeye tıklamadan. Bu sefer no signal değil, normal siyah ekran. Yeniden başlatıp hızlıca install dedim ama az öncekiyle aynı şey oldu. Genişletmek için tıkla... Buradaki seçeneklerden Install Ventura’yı seçiyorum doğru değil mi OC EFI ile alakamız yok?