Diğer EFI'yle dener misin bir de? Hata tam okunmuyor ama.
Detaylar
Kim cevapladı?Fast Boot açık kalmış sanırım, belki ondan kaynaklıdır. Bir de böyle deneyip diğer EFI’yi deneyeyim.Diğer EFI'yle dener misin bir de? Hata tam okunmuyor ama.
Aynı hata, diğer EFI’yi deneyeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dene hocam, o da olmazsa başka bir EFI atayım. Bu EFI'yle de size benzer birisi kurabilmişti ondan dedim deneyelim diye.Fast Boot açık kalmış sanırım, belki ondan kaynaklıdır. Bir de böyle deneyip diğer EFI’yi deneyeyim.
Aynı hata, diğer EFI’yi deneyeceğim.
Dene hocam, o da olmazsa başka bir EFI atayım. Bu EFI'yle de size benzer birisi kurabilmişti ondan dedim deneyelim diye.
Burası açıldı ancak 2 saniye sonra direkt siyah ekrana düştüm daha bir şeye tıklamadan. Bu sefer no signal değil, normal siyah ekran.
Yeniden başlatıp hızlıca install dedim ama az öncekiyle aynı şey oldu.
Eki Görüntüle 10724
Burası açıldı ancak 2 saniye sonra direkt siyah ekrana düştüm daha bir şeye tıklamadan. Bu sefer no signal değil, normal siyah ekran.
Sonoma x570 EFI.zip
drive.google.com
Bir de buna bakın, deneme yanılma gibi gidiyoruz ama bu sizin anakartınızla bire bir aynı.
X570 Pro benim anakart ancak sanırım fark eden bir şey yok.Sonoma x570 EFI.zip
drive.google.com
Bir de buna bakın, deneme yanılma gibi gidiyoruz ama bu sizin anakartınızla bire bir aynı.
TUF X570 Pro için zaten bu.X570 Pro benim anakart ancak sanırım fark eden bir şey yok.
4G Above Decoding'i açmıştın değil mi? Onu kapatıp dener misin bir de BIOS'tan.
Deniyorum. Bu ekran geçmedi bu arada 3. dakikada BIOS’a girdim şimdi.4G Above Decoding'i açmıştın değil mi? Onu kapatıp dener misin bir de BIOS'tan.
Herhangi kırmızı yazı görmedim ve kendini yeniden başlattı.
Buradaki seçeneklerden Install Ventura’yı seçiyorum doğru değil mi OC EFI ile alakamız yok?Eki Görüntüle 10724