Evet.Deniyorum. Bu ekran geçmedi bu arada 3. dakikada BIOS’a girdim şimdi.
Herhangi kırmızı yazı görmedim ve kendini yeniden başlattı.
Buradaki seçeneklerden Install Ventura’yı seçiyorum doğru değil mi OC EFI ile alakamız yok?
Detaylar
Kim cevapladı?Above 4G disable ettikten sonra o kodlar akıyor, kendini yeniden başlatıyor geri install ekranına geliyor.
X570 EFI deneyeyim mi?
Benim attığım Sonoma, onla denemediysen onla dene, 4G Decoding kapalı ve açık şekilde test edebilirsin.Above 4G enable ettikten sonra o kodlar akıyor, kendini yeniden başlatıyor geri install ekranına geliyor.
X570 EFI deneyeyim mi?
İmajda sorun olduğunu sanmıyorum. Başka bir EFI bakacağım şimdi hemen.Sonoma Wi-Fi konusunda sorun çıkartmaz mı?
Eki Görüntüle 10727
X570 EFI böyle kaldı, 1 dakika kadardır bekliyorum @umut Install macOS Ventura seçtim.
İmajda bir sorun olabilir mi? @umut @Yuki
Hocam bunu deneyin bir de.
drive.google.com
BIOS ayarlarınızın hepsi doğru mu bir de tekrar kontrol edin. Ryzen sistemlerde en ufak BIOS yanlışında sistem hiç açılmıyor.
x570 Plus.zip
drive.google.com
BIOS ayarlarınızın hepsi doğru mu bir de tekrar kontrol edin. Ryzen sistemlerde en ufak BIOS yanlışında sistem hiç açılmıyor.
- Kapalı
- Fast Boot
- Secure Boot
- Serial/COM Port
- Parallel Port
- CSM
- Thunderbolt
- CFG Lock
- Enable
- VT-x
- VT-d
- Above 4G decoding
- Hyper-Threading
- Execute Disable Bit
- EHCI/XHCI Hand-off
- OS type: Windows 8.1/10 UEFI Mode
- DVMT Pre-Allocated(iGPU Memory): 64MB
- SATA Mode: AHCI
- Makaleler
- 4
Olabilir nereden indirmistin?
Ben de şu Sonoma'da EFI partition'u kendimiz oluşturuyoruz diye bir türlü boot edemedim Legacy sistemde, kafayı yiyecektim. Monterey deneyeceğim şimdi, kafama göre deniyorum ya. En son yol geri High Sierra olacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat.
Secure boot kapatamıyorum karşısında User yazıyor sadece, bu seçeneklerin birçoğunu bulamadım.Hocam bunu deneyin bir de.
x570 Plus.zip
drive.google.com
- Kapalı
- Fast Boot
- Secure Boot
- Serial/COM Port
- Parallel Port
- CSM
- Thunderbolt
- CFG Lock
- Enable
- VT-x
- VT-d
- Above 4G decoding