Detaylar
Kim cevapladı?Onu bilmiyorum, boot-args'larında
agdpmod=pikera var mı?Nereden bakabilirim?Onu bilmiyorum, boot-args'larındaagdpmod=pikeravar mı?
OpenCore Configurator kurup tekrar config.plist dosyanı aç, NVRAM bölümünden boot-args değerinde yazılı olan şeylere bak.
OpenCore Configurator kurup tekrar config.plist dosyanı aç, NVRAM bölümünden boot-args değerinde yazılı olan şeylere bak.
-v keepsyms=1 debug=0x100 alcid=1 agdpmod=pikera unfairgva=1 npci=0x2000Varmış, bilmiyorum nasıl çözeceğiz onu. @tarko @yusufklncc-v keepsyms=1 debug=0x100 alcid=1 agdpmod=pikera unfairgva=1 npci=0x2000
Korka korka bi 120Hz'e almayı denesem mi? Direkt 170 yaptım biraz önce.Varmış, bilmiyorum nasıl çözeceğiz onu. @tarko @yusufklncc
İstiyorsan dene, bu sefer benim denediğim komutla sıfırlarsın olmadı. Ama benim verdiğim komut çalışıyor mu emin değilim.Korka korka bi 120Hz'e almayı denesem mi? Direkt 170 yaptım biraz önce.
Bi' soralım o haldeİstiyorsan dene, bu sefer benim denediğim komutla sıfırlarsın olmadı. Ama benim verdiğim komut çalışıyor mu emin değilim.![]()
- Makaleler
- 25
unfairgva=1 komutunu kaldırıp tekrar dene. Sorun yaşarsan Recovery'den kurtarman mümkün direkt fresh install yapma.