Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
PBO açık, PBO offset pozitif +200, PBO Curve negatif hepsine -30 ver. Ryzen Master'dan en iyi iki çekirdeğine bak. En iyi olan sarı yıldız, 2. en iyi olan gri yıldız olur. Hepsi -30 yemezse ve herhangi bir anda crashlersen (webde ya da oyunda) gri ve sarı yıldızı 30 değil 25, 20 falan yap dene yani.
ar1se
Gelişen
PBO açık, PBO offset pozitif +200, PBO curve negatif hepsine -30 ver. Ryzen Master'dan en iyi iki çekirdeğine bak. En iyi olan sarı yıldız, 2. en iyi olan gri yıldız olur. Hepsi -30 yemezse ve herhangi bir anda crashlersen (webde ya da oyunda) gri ve sarı yıldızı 30 değil 25, 20 falan yap dene yani.
PBO: Advanced.
PBO limits: Motherboard.
PBO offset +200
PBO co: -20 verdim, -30 da sistem açılmadı tekrar BIOS'a girmek zorunda kaldım.
sawyerford
Üstün
-30'da sistem açılmayacak derecede sorun olduysa -20'de bir test yap iyice. Web'de dolan YT'de video izle, oyuna gir Cinebench yap. Windows güç planın Dengeli olsun her zaman. En düşük CPU kullanımını %100 yapma yani 0 kalsın. Ek olarak PBO Limits'i motherboard yapma. Disabled kalsın. Daha sonra onu manual ayarlama işine girersin.PBO: Advanced.
PBO limits: Motherboard.
PBO offset +200
PBO co: -20 verdim, -30 da sistem açılmadı tekrar BIOS'a girmek zorunda kaldım.
ar1se
Gelişen
-30'da sistem açılmayacak derecede sorun olduysa -20'de bir test yap iyice. Web'de dolan YT'de video izle, oyuna gir Cinebench yap. Windows güç planın dengeli olsun her zaman. En düşük CPU kullanımını %100 yapma yani 0 kalsın. Ek olarak PBO Limits'i motherboard yapma. Disabled kalsın. Daha sonra onu manual ayarlama işine girersin.
Oyuna girmeden önce R23 testi yapayım dedim hata aldım.
Dosya Ekleri
sawyerford
Üstün
Bu garip bir hata yani işlemciden mi programdan mı çözemedim. Tekrar dene.Oyuna girmeden önce R23 testi yapayım dedim hata aldım.
ar1se
Gelişen
Bu garip bir hata yani işlemciden mi programdan mı çözemedim. Tekrar dene.
Bu arada bu hatayı sürekli alıyordum negative değerlerle oynayınca hata düzeliyordu.
sawyerford
Üstün
O zaman voltaj kaynaklı. Favori çekirdeklerinin sayısını düşür. Yani favori iki çekirdeğini -15'e çek. İşlemcin biraz şanssızlığına kötü gelmiş.Bu arada bu hatayı sürekli alıyordum negative değerlerle oynayınca hata düzeliyordu.
ar1se
Gelişen
O zaman voltaj kaynaklı. Favori çekirdeklerinin sayısını düşür. Yani favori iki çekirdeğini -15'e çek. İşlemcin biraz şanssızlığına kötü gelmiş.
Evet kötü silikona denk geldim.
O zaman voltaj kaynaklı. Favori çekirdeklerinin sayısını düşür. Yani favori iki çekirdeğini -15'e çek. İşlemcin biraz şanssızlığına kötü gelmiş.
C01 ve C03 en iyi çekirdeklerim oluyor değil mi BIOS üzerinde kafam çok karışıyor
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
sawyerford
Üstün
C1 yani 1. en iyi C03 yani 3. de 2. en iyi. BIOS'da 0'dan başlıyorsa eğer 0 olan 1, 2 olan ise 3. çekirdeğindir.Evet kötü silikona denk geldim.
C01 ve C03 en iyi çekirdeklerim oluyor değil mi BIOS üzerinde kafam çok karışıyorC01 co ayarı üzerinden hangisine denk geliyor.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-