Sistemi şubat ayında satın aldım. İlk günden beri yetersiz performans aldığımın farkındayım fakat ilk dönemler çoğu oyunda akıcı bir deneyime sahip olduğum için umursamadım. Ancak son 2-3 ayda aşırı fazla sorun yaşamaya başladım. Aynı özelliklerdeki sistemlerin test videolarındaki performanslardan 15-20 FPS'e yakın performans kaybım var. Videoların çekildiği tarihteki sürücülere geçip deneyeyim denedim fakat bir fark yaratmadı.
Bunun dışında neredeyse güncel oyunların hepsinde drop sorunu yaşıyorum. %1 ve %0, 1 FPS değerlerim 10-15 civarında seyrediyor. Ayarları aşırı derecede kısmadığım sürece hiçbir oyunda "smooth" bir deneyim elde edemiyorum. Sıcaklık değerlerim oldukça normal. İşlemcim yük altında SE 214 XT ile 70-75 civarlarında, ekran kartı da 65-70'i geçmiyor. Sorunun tam olarak neden kaynaklandığını anlamış değilim.
Bunun dışında neredeyse güncel oyunların hepsinde drop sorunu yaşıyorum. %1 ve %0, 1 FPS değerlerim 10-15 civarında seyrediyor. Ayarları aşırı derecede kısmadığım sürece hiçbir oyunda "smooth" bir deneyim elde edemiyorum. Sıcaklık değerlerim oldukça normal. İşlemcim yük altında SE 214 XT ile 70-75 civarlarında, ekran kartı da 65-70'i geçmiyor. Sorunun tam olarak neden kaynaklandığını anlamış değilim.