Omerta Silenzio
Başarılı
Doku ve Kenar Yumuşatma ayarlarını High veya Ultraya çekip yükü ekran kartına bindir bakalım.
Doku ve kenar yumuşatma ayarlarını high veya ultraya çekip yükü ekran kartına bindir bakalım.
Darboğazlık bir sorun yok sistemde bir yere yük bindirmek zorunda değiliz.
Baktım global C state kapalı Wi-Fi sorunu yok kasa zaten diğer ayarlar için şunu söyleyeyim üstat bu PC 2010 zamanından kalma değil bu kadar ayarlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum sonuçta sürekli güncelleme alıyoruz bu durumlar için uzun uğraş yapsam da bunlar.
R7 9800X3D kullanıyorum, bu ayarları uyguluyorum. Sorunun kaynağı olabilir. Cidden çözüm aramak ise amacınız yardımcı olurum. R9 9950X3D ve RTX 5090 kulanan kulanıcılarda bu ayarları yapıyor. Sisteminiz çok da iyi değil, böyle değerlendirmek gerekirse o işlemciye güç PIN'i bile takmam. Taktir sizin.
Öncelikle yapmanız gerekenleri anlatacağım uygularsanız sorununuz çözülecektir. Çok nadir çözülemeyen sonuçlarda farklı önerilerde bulunacağım. Öncelikle sırasıyla yapmanızı öneriyorum;
PUBG oyun motoru sorunlu olabiliyor ve tek çekirdeğe fazla yük bindiriyor. Very Low ayarlarla yükü tamamen işlemciye bindiriyorsunuz. Ayarları en azindan medium+ çekin.
DirectX 11 enhanced ile kullanın.
NVIDIA ayarlarını sıfırlayın. Gerekli mikro ayarlamalarınızı yapın.
FPS sabitlemeyi de deneyin son olarak ve arka planda bir uygulama çalışmadığına emin olun.
Geri bildiriminizi belliyorum hocam.
Sadece pubg'de mi oluyor? Diğer oyunlarda yaşıyor musun?Üstat DirectX 11 enhanced modunda kullanıyorum NVIDIA'daki ayarlar zaten normal ayarlar 180'e sabit FPS NVIDIA üzerinden maksimum performans ve Ultra düşük gecikme açık ama Medium'a çektim her ayarda denedim çoklu alanlarda FPS yerlerde sürünüyor maalesef.