Tamam sorun sistem ile alakalı değil. Yani senden pbo, bios, ekran kartı driver falan istemiycem. Şunları dener misin? Hepsini aynı anda yapabilirsin.

Oyun modun açık kalsın,
Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapat,
Pubg'nin kurulu oldugu yerde tslgame.exe olması lazım sağ tık özellikler tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştır'ı tikle,
Son olarak msi afterburner vb. overlay kullanıyorsan kullanma.

Ayarları uyguladıktan sonra pc yeniden başlat.
Bunları deneyip dönüş yapar mısın?

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını herkes öneriyor sizce sıkıntı ne bunda?
Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmıştım.

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını herkes öneriyor sizce sıkıntı ne bunda?
Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmıştım.

Dostum zararlı bir şey önermiyorum istemediğin zaman kapatabilirsin veya açabilirsin. Denemeni önerdim senin seçimin yani. Eskiden yani normalde CPU çekirdeklerini ve iş sırasını Windows yönetirdi bu ayar açık olduğunda bu işi GPU'nun kendisine bırakıyor. Bunu yaparken de ek katmanlar ekleniyor. PUBG oyun motoru da eski olduğu için sorun çıkarıyor olabilir. Diğer oyunlar ve teknoloji için faydalı zaten bu ayar genelde.

Dostum zararlı bir şey önermiyorum istemediğin zaman kapatabilirsin veya açabilirsin. Denemeni önerdim senin seçimin yani. Eskiden yani normalde CPU çekirdeklerini ve iş sırasını Windows yönetirdi bu ayar açık olduğunda bu işi GPU'nun kendisine bırakıyor. Bunu yaparken de ek katmanlar ekleniyor. PUBG oyun motoru da eski olduğu için sorun çıkarıyor olabilir. Diğer oyunlar ve teknoloji için faydalı zaten bu ayar genelde.

Zararlı bir şey dediğiniz için değil yanlış anlamayın sadece merak ettim fark olarak ne gördünüz ben bilmiyor olabilirim öğrenmek isterim.

Zararlı bir şey dediğiniz için değil yanlış anlamayın sadece merak ettim fark olarak ne gördünüz ben bilmiyor olabilirim öğrenmek isterim.
Dediğim gibi açıklamasını yaptım, dx12 ve yeni oyun motorlarında kazanç sağlar ama pubg'de input lag ve shutter yapabilir. Dediğim ayarları deneyin olmazsa geri açarsınız.