Detaylar
Kim cevapladı?NeFarkEderKi
Gelişen
OC yap hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yükteki sıcaklık kaynaklı görünüyor.
Undervolt ile çözebilir miyim ?
Hocam pbo o kadar farkettirir mi ? Birde cinebench 2024 ile yapmıştım testi. Ikinci defa yaptığım için olabilir mi bu sonuç?
Yaptığın undervolt ayarına göre değişir bunun cevabı. Undervolt ile çözülebilir.
efebatiin
Yetkin
Hocam PBO o kadar fark ettirir mi? Bir de Cinebench 2024 ile yapmıştım testi. Ikinci defa yaptığım için olabilir mi bu sonuç?
Kendi işlemcimden örnek vereyim R5 5600 kullanıyorum PBO kapalıyken 7 8K puan alırken PBO açıp az ayar yaptıktan sonra 12K ya yakın puan aldım.
Deneyecegim hocam. Teklide de bu şekilde...Kendi işlemcimden örnek vereyim R5 5600 kullanıyorum PBO kapalıyken 7 8K puan alırken PBO açıp az ayar yaptıktan sonra 12K ya yakın puan aldım.
Eki Görüntüle 184194
Atılan fotoğraflar ve attığım fotoğraflar bende yüklenmiyor şu an attığım fotoğrafta sorun varsa kusura bakmayın.
Dosya Ekleri
efebatiin
Yetkin
Hocam bende şu an atılan hiçbir fotoğraf yüklenmediğinden göremiyorum bir şey diyemem o yüzden
Atılan görselde maksimum sıcaklığın sınıra gelmesinden bahsediyorum. @efebatiin
Tam yüke girince işlemci stok soğutucuyla böyle bir ısı problemi çıkartıyor büyük ihtimalle ve bu yüzden bu puanları görüyor.
Tam yüke girince işlemci stok soğutucuyla böyle bir ısı problemi çıkartıyor büyük ihtimalle ve bu yüzden bu puanları görüyor.
Yeni konular
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet
-
-