PBO'nun oyunlara faydasını tabii ki gördüm. Ben hava soğutucu kullanıyordum. 95 derecelerde çalışıyordu bu sebeple termal limit koymuştum. Şimdi tamamen açık ve daha güzel fps alabiliyorum.
PBO'nun oyunlara faydasını tabii ki gördüm. Ben hava soğutucu kullanıyordum. 95 derecelerde çalışıyordu bu sebeple termal limit koymuştum. Şimdi tamamen açık ve daha güzel fps alabiliyorum.
Hocam benim kafam cok karıştı ya. Ai tweaker'dan pbo açtım birde ayni seçeneği advanced'da görüyorum mecbur manuel yapip curve optimizer açtım. Simdi hangisi gecerli bilmiyorum yani. Ve undervolt yaptikca puan yükseliyor hala
Bilemiyorum valla ben işlemciyi aldığım firmayı aradım voltaj problemi olabilir gönderin dediler ama gönderemiyorum elimde başka bir işlemci olmadığı için. Ne kadar doğru voltaj problemi olduğu bilmiyorum başka bir problemde olabilir 3-5 gün sürse tamam ama 20 iş günü süresi diyor arada o problem benim için.