Yanlış hatırlıyorum o zaman k ıle r arasındakı fark nedir?

M.2 SSD'lerden birisi için pasif soğutma sunuyor. Ayrıca gen5 standardını destekliyor. Pasif soğutma ücreti kadar bir fiyat farkı varsa M-K daha mantıklı kısacası. Fiyat farkı çoksa m-r de iş görür. Ama ben M.2'lerin pasif soğutma ile kullanılmasından yanayım. M-r alsam bile haricen M.2 soğutucu almayı düşünürüm.

M.2 SSD'lerden birisi için pasif soğutma sunuyor. Ayrıca gen5 standardını destekliyor. Pasif soğutma ücreti kadar bir fiyat farkı varsa M-K daha mantıklı kısacası. Fiyat farkı çoksa m-r de iş görür. Ama ben M.2'lerin pasif soğutma ile kullanılmasından yanayım. M-r alsam bile haricen M.2 soğutucu almayı düşünürüm.

Tek farkı gen5 ve pasif sogutma olması mı bende 2 tane 970 EVO Plus var zaten gen5 desteklemiyorlar.

Baslıkta belırttıgım gıbı AM5 sisteme gecmek ıstıyorum. Anakart önerebilir misiniz?

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ket-am5-matx-ddr5-7000mhz-oc-m-2-anakart.html

Aklımda bu anakart var, işimi görur mu?

İleride yüksek TDP'li işlemci takmayacaksanız, gösterdiğiniz anakart işinizi görür.
Yok ileride işlemci yükseltirim diyorsanız minimum bu https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-eagle-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1084338854.html

İlk attığın anakart zaten 7500F iyi de
Bence bu da zaten diğer hocalarımızın dediği gibi değerlendirilebilir.

Biraz sana kalmış geri kalanı.

Ama ne kadar geleceğe dönüktür? Ben de bilmiyorum.

İlk attığın anakart zaten 7500F iyi de.
Bence bu da zaten diğer hocalarımızın dediği gibi değerlendirilebilir.

Biraz sana kalmış geri kalanı.

Ama ne kadar geleceğe dönüktür? Ben de bilmiyorum.

Bildiğim markadan sasmayım diyorum o zaman B650 r 7500F kombosu yapıyorum bir de RAM önerebilir misiniz Lexar Thor alasım var.

bir de RAM önerebilir misiniz Lexar Thor alasım var.
Yok, onlar boykot edilmeli bence.
Patriot Viper denilen bir bellek kiti varken hem de. Fiyat olarak da bence değer.
Bahsettiğim bellekler:

Bildiğim markadan sasmayım diyorum o zaman B650 r 7500F kombosu yapıyorum bir de RAM önerebilir misiniz Lexar Thor alasım var.