Yok, onlar boykot edilmeli bence.
Patriot Viper denilen bir bellek kiti varken hem de. Fiyat olarak da bence değer.
Bahsettiğim bellekler:

Neden sorunlu bir ürün mü Lexar?

En fazla Ryzen 9 7900 veya Ryzen 7 9700X 65watt TDP'yi geçmeyen işlemciler.

Benim arkadasım 5700X aldı 65W degerı var ama 110W ile calısıyor o nasıl oluyor?

Benim arkadasım 5700X aldı 65W degerı var ama 110W ile calısıyor o nasıl oluyor?

Hep Intel işlemci kullandıgım için bilmiyorum. Intel'de 65W dese bile 50 55W ile çalışıyordu.

Hep Intel işlemci kullandıgım için bilmiyorum. Intel'de 65W dese bile 50 55W ile çalışıyordu.

65 watt işlemcinin stok değeri. Anakarttan PBO açılırsa veya anakartın otomatik overclock özelliği varsa 65 watın üstüne çıkıyor.

Var ama X serisi gibi aşırı yüksek bir verim almazsin ve tavsiyem overclock yapma. Anakartını yorar ciddi bir şekilde ve işlemcinin ömrünü kısaltır.

RAM konusuna gelirsek ise
Gösterdiğin lexar'ın ürünleri sorunlu değil
Ama gecikme değerleri çok fazla olduğu için DDR4'le bile bence zor yarışır. Ama benim gösterdiğim belleklerin hem çipleri aşırı yüksek değerlere kadar overclock edilebiliyor hem de bu değerleri gecikme değeri CL30'da veriyor ki baya iyi bu. Ama overclock tavsiye değildir ki zaten senin anakartın o MT/s değerlerini veremez onun da bir sınırı var.

Yada hız asırtma yapabilir miyim elimde guzel sogutma var.
Zaten
hız aşırtma: overclock
Ve hayır dediğim gibi anakartını yorar elinde iyi bir işlemci soğutucu olmasına rağmen.

Var ama X serisi gibi aşırı yüksek bir verim almazsin ve tavsiyem overclock yapma. Anakartını yorar ciddi bir şekilde ve işlemcinin ömrünü kısaltır.

RAM konusuna gelirsek ise.
Gösterdiğin Lexar'ın ürünleri sorunlu değil.
Ama gecikme değerleri çok fazla olduğu için DDR4'le bile bence zor yarışır. Ama benim gösterdiğim belleklerin hem çipleri aşırı yüksek değerlere kadar overclock edilebiliyor hem de bu değerleri gecikme değeri CL30'da veriyor ki bayağı iyi bu. Ama overclock tavsiye değildir ki zaten senin anakartın o MT/s değerlerini veremez onun da bir sınırı var.

Zaten.
Hız aşırtma: Overclock.
Ve hayır dediğim gibi anakartını yorar elinde iyi bir işlemci soğutucu olmasına rağmen.

Tek istedıgım 7500F i 65W degılde 80 90W ile calıssın yeter.