R5 7500F için PBO ayarı yapmaya gerek var mı?

-30 voltaj da Scalar X2 test ettim herhangi bir sorun çıkarmadı. Daha nereye kadar gidebilir bu?

-30 voltaj da Scalar X2 test ettim herhangi bir sorun çıkarmadı. Daha nereye kadar gidebilir bu?
-30 voltaj ve Scalar X2 ile test ettiysen ve sorun çıkmadıysa, işlemcin hala stabil demek. Daha fazla düşürmek teorik olarak mümkün ama stabiliteyi zorlayabilir. Ben genelde -30/-35 civarında kalınmasını, voltajı daha fazla düşürürsen testlerle emin olunmasını öneririm.

-35 verdim hala stabil çalışıyor. Daha çok yolu var mış gibi duruyor. Prime95 hata vermeden 1 saat boyunca stabil çalıştı. Maksimum 65 dereceyi gördü.

-35 verdim hala stabil çalışıyor. Daha çok yolu var mış gibi duruyor. Prime95 hata vermeden 1 saat boyunca stabil çalıştı. Maksimum 65 dereceyi gördü.
Daha da düşürmeyi deneyebilirsin ama -40’a yaklaşınca genelde ya mavi ekran ya da ufak stabilite sorunları başlıyor. Bu noktadan sonrası tamamen şans işi, ama şu anki değerler zaten gayet ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…