5GHz ile de enteresan bir sekilde hocbir test ve oyunda patlamadı ama TLOU P1 de bile patlamayan işlemci forbidden West başlangıcında patladı. Oysa P95 bile hata vermemişti.

@Ayhan Dönmez hocam DDR4 bellekleri elden çıkaracağım diye test sistemini hazırlamak icin kasayı açtım ama ne desem inanırsın? GPU mandalı elimde kaldı hem de çok az güç uygulayarak...

Eki Görüntüle 206691
@LH44 @SunseTTime Bir şanssızlıktır aldı başına gidiyor, geri takılamıyor mu, hepten mi göçtü, baktın mı.

@LH44 @SunseTTime bir şanssızlıktır aldı başına gidiyor, geri takılamıyor mu, hepten mi göçtü, baktın mı?

Evet hocam kökten kırıldı. Dddr4 sisteme dönüşümde yok maalesef ve bilgisayarsız da kalmaya niyetim yok sanırım bu şekil devam edeceğim.

Şaka gibi ama gerçek koskoca ekran kartlarını tutması gereken mandalın iki yarısını 1mm plastik tutuyor. E tabii kırılır.

Evet hocam kökten kırıldı. Dddr4 sisteme dönüşümde yok maalesef ve bilgisayarsız da kalmaya niyetim yok sanırım bu şekil devam edeceğim.
Vidayla sabitlediğin zaman sorun oluyor mu slota takınca, bir kontrol edersin, sonuçta kilit mekanizması bu, sabit kalması için var.

Doğru hocam. Vidaladıktan sonra bir önemi kalmıyor elbette ama sonuç olarak kusurlu ürün artık.
Kendimizce hayvan gibi paralar verip yine de uyduruk ürünler alabiliyoruz. Öyle bir ortam var artık. Allah hepimize yardım etsin ne diyeyim. Eskiler mi güzeldi eskiden mi güzeldik...

Kendimizce hayvan gibi paralar verip yine de uyduruk ürünler alabiliyoruz. Öyle bir ortam var artık. Allah hepimize yardım etsin ne diyeyim. Eskiler mi güzeldi eskiden mi güzeldik...

Dogru hocam. Birkaç sene önce çıkan eski sayılmayan B550 Gaming Carbon anakartimdan aldığım hissiyatı şimdi ki pek çok aynı klasmanda ki anakartta bile göremedim.