Detaylar
Kim cevapladı?Bunlardan hangisini yapayım?Aynen o ayar, onu 43.6 yapıp test et mesela. Şu anki değer fazlasıyla yüksek, belki o instabilite yapıyordur. @H2onya
@Ayhan Dönmez
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
43.6 dene önce.
O hangisi oluyor öyle bir secenek cıkmıyor.
Yanlış yere mi girdim acaba?
- Makaleler
- 1
Yok, doğru yerdesin. 43 ohm seçeneği yok mu alta kaydır az?O hangisi oluyor öyle bir secenek cıkmıyor.
Yanlış yere mi girdim acaba?
Sende bu empedans değeri çok yüksek gereksiz yere, 43 deneyip öyle bir teste al @H2onya
Yok, doğru yerdesin. 43 ohm seçeneği yok mu alta kaydır az?
Sende bu empedans değeri çok yüksek gereksiz yere, 43 deneyip öyle bir teste al @H2onya
Sadece en bastakini mi yapayım?
- Makaleler
- 1
Evet baştaki 43 ohm yeterli, bir öyle dene. ZenTimings atarsan orada 43.6 ohm olarak görünmesi gerekli. @H2onya Sende bu değer 480 ohm, gereksiz yüksek yani.
Evet baştaki 43 ohm yeterli, bir öyle dene. ZenTimings atarsan orada 43.6 ohm olarak görünmesi gerekli. @H2onya sende bu değer 480 ohm, gereksiz yüksek yani.
Yaptım Core 3'te sorun çıkarıyor negatifi 10 yaptım şu an duzeldi gibi hata vermiyor.
Gozukmuyor hala 48 gozukuyor.Evet baştaki 43 ohm yeterli, bir öyle dene. ZenTimings atarsan orada 43.6 ohm olarak görünmesi gerekli. @H2onya Sende bu değer 480 ohm, gereksiz yüksek yani.
.
@Ayhan Dönmez
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
480 ohm yüksek 43 yap onu, procudt pull up 2 farklı yerden veriyor, arama yerine yazıp ikisinden de ver.Yaptım Core 3'te sorun çıkarıyor negatifi 10 yaptım şu an duzeldi gibi hata vermiyor.
Gozukmuyor hala 48 gozukuyor.
.
@Ayhan Dönmez
480 ohm yüksek 43 yap onu, procudt pull up 2 farklı yerden veriyor, arama yerine yazıp ikisinden de ver.
Yaptım. Bir sorum daha var PBO ayarları için ASUS anakartta AI tweakerden mi yapılmalı yoksa Advanced kısmından mı? AI tweaker sekmesinden yapmıştım ben.
- Makaleler
- 1
AI Tweaker'den yapabilirsin, ikisinden aynı anda yaparsan overrideliyor birini diğerine. Gerek yok.Yaptım. Bir sorum daha var PBO ayarları için ASUS anakartta AI tweakerden mi yapılmalı yoksa Advanced kısmından mı? AI tweaker sekmesinden yapmıştım ben.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-