Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Macosumo

Becerikli
Yer
KahramanMaraş
Sorum başlıktaki gibidir. 1–2 gün önce olmuyordu, bugünlerde maçın yarısına gelmeden donuyor. Başka oyunları oynarken donmuyor.
Sistemim.
Ryzen 5 7500F.
INNO3D RTX 5060.
Ripjaws S5 1x16 GB 5200MHz RAM.
Smart BX1 650W+80 Bronze PSU.
Gigabyte B650M anakart.
CPU Stress testinde Max 95 dereceyi gördü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Soğutucu ben kalitesizim diye bağırıyor. Thermalright soğutucularına bakın. Örnek bir ürün bıraktım.

Teşekkürler. Soğutucyu idarelik almıştım zaten. Kule tipi bir soğutucu almayı düşünüyordum zamanı gelmiş sanırım: D

Soğutucu ben kalitesizim diye bağırıyor. Thermalright soğutucularına bakın. Örnek bir ürün bıraktım.

Sorunu hallettim, arkadaşımla WhatsApp üzerinden konuştuğum için kasma oluyormuş nedensizce.
Uzun uzun yazmayacağım. Aynısı başıma geldi. Neler yapmadım neler. Denemelerin her birinde geçici çözümler ürettim. Bir iki hafta daha gitti. Lakin tekrar etmeye başladı. Yaptıklarımı sırasıyla yazsam, yok artık bunuda mı? yaptın dersin. Emin ol tek ve gerçek çare format atmak.

İşlemci soğutucunuz nedir? Fazla sıcaklıktan dolayı throttle yapıp drop yemenize sebep oluyor.

Soğutucu Bu ama oyunda 75-85Max derecesi 1-2 gün önce kaç haftadan beri olmuyor sonradan olmaya başladı. Termal macunlarda yeni zaten format atamam içinde bayağı bir bilgi var donmalar bir anda patlayan bomba, bir anda açılan oyun, gibi bir anda güç gerektirecek şeylerden oluyor sanırım.

Soğutucu Bu ama oyunda 75-85Max derecesi 1-2 gün önce kaç haftadan beri olmuyor sonradan olmaya başladı. Termal macunlarda yeni zaten format atamam içinde bayağı bir bilgi var donmalar bir anda patlayan bomba, bir anda açılan oyun, gibi bir anda güç gerektirecek şeylerden oluyor sanırım.

Soğutucu ben kalitesizim diye bağırıyor. Thermalright soğutucularına bakın. Örnek bi ürün bıraktım.

Teşekkürler. Soğutucyu idarelik almıştım zaten. Kule tipi bir soğutucu almayı düşünüyordum zamanı gelmiş sanırım: D

Sorunu hallettim, arkadaşımla WhatsApp üzerinden konuştuğum için kasma oluyormuş nedensizce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm