Detaylar
Kim cevapladı?@Yelleeror, sistemin fiyatı nedir?
7 ay önce 37k idi hocam.
Dediğin oyunlar için yeterli olur 5060 Ti. 2K da 2-3 yıl Ultra-high ayarlarda AAA oyunlar dahil kart seni idare edecektir.
Hocam ASUS VG27AQ5A nasıl sizce?
@Yelleeror, İyi monitördür. Parlaklık biraz daha iyi olabilirdi. Asus parlaklığı 300 nit olarak açıklamış da testlerde 350 nit üstü çıkıyor yeterli olur sana. Pivot olmaması büyük eksi bence. Renk gamutu olarak iyi bir monitördür.
Ne kadara alacaksın?
Ne kadara alacaksın?
@Yelleeror, iyi monitördür. Parlaklık biraz daha iyi olabilirdi. ASUS parlaklığı 300 nit olarak açıklamış da testlerde 350 nit üstü çıkıyor yeterli olur sana. Pivot olmaması büyük eksi bence. Renk gamutu olarak iyi bir monitördür.
Ne kadara alacaksın?
Hocam taksit yapıp 11k civarı almayı duşünüyorum zaten 10.5k gibi gibi pivota gerek yok hocam tutacak var NB F80.
Öyleyse alabilirsin. OLED falan düşünmüyorsun herhalde.
Hocam aslında 2 monitör arasında kaldım. Bu monitör ve Samsung G5 OLED monitör arasında sizce F/P dahilinde hangisini almalıyım. Birinde taksit az odeyip cok odiyecegim Samsung da ASUS'ta ise daha az taksit ve daha az miktar sizce hangisini tercih etmeliyim.
Samsung G5 OLED modeli öğrenci indirimiyle 17K'ya falan düşüyordu en son. Bence fiyat olarak mantıklı ama OLED yanıklarına dikkat etmek gerekiyor. Bunu göze alarak almalısın. Ben Gigabyte OLED aldım bunları göz önünde bulundurarak karar verdim. Değiyor mu dersen kesinlikle derim. Bendeki Tandem WOLED, bu Samsung modeli QD OLED. İki panelin kendilerine göre artı ve eksileri var.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı