Arkadaşlar yorumları okudum.
@SunseTTime hocam R6 testi cumaya kayacak maalesef. Yarin islerim var. Çok garip sorunlar var mış demek ki fakat bende FiveM hiç düzelmedi. 2024 Ekim'den beri hiç dropsuz oymayamadım. Ki o da sistemi alma tarihim. Şu an 5060 Ti'la deniyorum Valorant'ta hala milim milim takılmalar oluyor ama daha tüm haritalarda oynamadım. 1 2 haftaya bakalım akacak mı oyun. GTA V singleplayer ve online sorunsuz. Onlineda şehir de polisi peşime taktım çatıştım. 0 drop 0 akıcılık sorunu. Ama FiveM de sorun var.
Squad tam oynamadım ancak ilk giriş anında (oyuna ilk girişim) arada bir droplanma oluyor. Tabii 7 24 olmuyor belki oyuna ilk girişimdendir. Şu an tek sorunum FiveM gibi duruyor diğerlerini oynadıkça düzelecek galiba.
Arkadaşlar bir de benim BIOS sürümü 1 sene önceki sürümmüş. En son 15 Aralıkta mi ne çıkmış. Uptadd edeyim mi? Direk son surume edebilirim değil mi? EXPO açamıyorum normalde edince açabilir miyim?
RX 7700 XT'deyken sistemi kapattigimda genelde bir daha başlıyordu. 5060 Ti da direk kapaniyor. O harika.